Adobe Reader V2.05(21) Signed Registered

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Adobe Reader V2.05(21) Signed Registered

NEW! Adobe Reader LE 2.5 is a PDF (Adobe Portable Document Format) viewer optimized for S60 5th Edition mobile devices such as Nokia 5800 XpressMusic, Nokia 97 and others. Enjoy enhanced PDF viewing of documents and attachments with reflow view, zoom view, page rotation, text search and many others best features. More Powerful Than Ever! Now supports English, French, Italian, German, and Spanish.

temel paketi http://www.maxicep.com/attachments/54171d1281454400/ burdan indirin.aldığım yerde temel pake gerekli diye birşey yazmıyor kusura bakmayın.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: the_hydr, bymen07, emirates16 ve 30 diğerleri

OğuzcanAbi

Üye
saolasın nadir abi

merlot7

Üye
bendede çalışmadı "yüklenemedi bu bir dahili bileşen" hatası alıyorum lütfen yardım edin..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aldığım yerde temel paket gerekli diye birşey yazmadığı için eklememiştim yukarda linki verdim tekrar deneyebilirsiniz.

beout

Üye
çok teşekkürler çok yararlı bir program

ungood20

ungood20

Üye
deneyelim ..

ipkry

ipkry

Üye
iyi ama türkçe dil desteği yokmu verlen acıklamadan bu anlşılıo yükleme yapan bi arkadaş acaba aydınlatabilirmi bizi???

e1ektronick

e1ektronick

Üye
simdi oldu calisti.

ilk basta mail adresim ile kayit olmami falan istedi. register kodu falan vardi rastgele bi mail adresi yazdim ve kayitli olarak gorunuyo sanki (imei numarasina) su anda. acilista ve kapanista kayit ol demiyor. guzel yani, tesekkurler nadir.

rainlyx

rainlyx

Üye
ya birisi bana adım adım normal satın alınıp hack edilmemiş bir 5800'e nasıl acrobatı yükleyebileceğimi anlatabilir mi... bu forumdaki tüm program ve uygulamları denedim hiçbirisinde deneme sürümünü normale çeviremedim. Not: telefonumu hack ya da IMEI numaralarını bir yere vermek istemiyorum, böyle bir çözüm var mı?

şimdiden tşk.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya birisi bana adım adım normal satın alınıp hack edilmemiş bir 5800'e nasıl acrobatı yükleyebileceğimi anlatabilir mi... bu forumdaki tüm program ve uygulamları denedim hiçbirisinde deneme sürümünü normale çeviremedim. Not: telefonumu hack ya da IMEI numaralarını bir yere vermek istemiyorum, böyle bir çözüm var mı?

şimdiden tşk.
bunu kuramadıysan hiçbirini kuramazsın.

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Malesef linkteki programda kurulmuyor.

rainlyx

rainlyx

Üye
Nadir isimli arkadaşım senin priv. mes. kapalı, normal mail adresini versen de bi ulaşsak sana. tşk.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rainlyx

rainlyx

Üye
şu programı kurma noktasında yardımcı olır musun? mailinden soracağım şey bu. mesela bu verdiğini kuramazsam hiçbirini kuramasın demiştin.. tamam bunu kuralım diyoruz temel paket istiyor, onu vermişsin o _signed ama kurarken sertifika hatası veriyor...filan falan..yani bir türlü olmuyor olmuyor..pdf dosyalarını açmak benim için çok önemli açıkcası makul bi rakam olsa satınalama noktasına geldim artık.

serkan_cesur

Üye
Allah Razı olsun senden birader.. Ellerine sağlık.. Pdf artık çalısıyor.. Harika +10 puan

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şu programı kurma noktasında yardımcı olır musun? mailinden soracağım şey bu. mesela bu verdiğini kuramazsam hiçbirini kuramasın demiştin.. tamam bunu kuralım diyoruz temel paket istiyor, onu vermişsin o _signed ama kurarken sertifika hatası veriyor...filan falan..yani bir türlü olmuyor olmuyor..pdf dosyalarını açmak benim için çok önemli açıkcası makul bi rakam olsa satınalama noktasına geldim artık.

Allah Razı olsun senden birader.. Ellerine sağlık.. Pdf artık çalısıyor.. Harika +10 puan

2 farklı mesaj biri olmuyor diyor biri harika çalışıyor diyor.arkadaşlar durumumu anlayın yani.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler

Obliterator

Üye

yalnız aynı sorun bende de var. sertifikaya güvenilmiyor diyor

sayhan125

Üye
abi çok teşekkürler 5800dan haz almaya basladım gercekten bu forumdan cok sey ogrendım herkesten Allah razı olsun :)))

Takipçi Satın Al

Üst Alt