Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi adobe photoshopta Resim montaj 1) Montaj yapmak istediğimiz resmi açıyoruz ve arka planımızı clone tool u ile silmeye başlıyoruz.Fırça olarak soft bir fiırça seçersek daha iyi olur. 2) Temizlediğimiz alanı Lasso tool ile seçip Filter lardan Blur=> Gaussian Blur u seçip 1.5 pixel blur diyoruz. 3)Sonra filter lerden Noise=> Add Noise diyip amount ı 6 distribution = uniform Monochromatic = checked işaretliyoruz 4) Geldik montaj a resmimizi açıyoruz ve magnetic lasso tool ile seçiyoruz. 5) Kestiğimiz kafayı montaj yapacağımız yere getirip. Resmimize uygun Hue/Saturation ayarlarını yapıcaz. 5) şimdi tam olarak baş hizasını ayarladıktan sonra bütün layer ları merged ediyoruz.ctrl+E yada layer menüsünden en aşıgıdan yapabiliriz. 6)Bütün resmi Image>adjustment>Desaturate diyoruz yada Shift+Ctrl+U Deyip remimizi bitiriyoruz.
1) Montaj yapmak istediğimiz resmi açıyoruz ve arka planımızı clone tool u ile silmeye başlıyoruz.Fırça olarak soft bir fiırça seçersek daha iyi olur. 2) Temizlediğimiz alanı Lasso tool ile seçip Filter lardan Blur=> Gaussian Blur u seçip 1.5 pixel blur diyoruz. 3)Sonra filter lerden Noise=> Add Noise diyip amount ı 6 distribution = uniform Monochromatic = checked işaretliyoruz 4) Geldik montaj a resmimizi açıyoruz ve magnetic lasso tool ile seçiyoruz. 5) Kestiğimiz kafayı montaj yapacağımız yere getirip. Resmimize uygun Hue/Saturation ayarlarını yapıcaz. 5) şimdi tam olarak baş hizasını ayarladıktan sonra bütün layer ları merged ediyoruz.ctrl+E yada layer menüsünden en aşıgıdan yapabiliriz. 6)Bütün resmi Image>adjustment>Desaturate diyoruz yada Shift+Ctrl+U Deyip remimizi bitiriyoruz.
Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi firtina.84' Alıntı: sağolun Genişletmek için tıkla ... önemli değil alpi1' Alıntı: çok karışık anlatmışsın beğenmedim Genişletmek için tıkla ... arkadaşım daha iyi anlatım ve kolayını bulsaydım elbetteki maxicepe paylaşırdım
firtina.84' Alıntı: sağolun Genişletmek için tıkla ... önemli değil alpi1' Alıntı: çok karışık anlatmışsın beğenmedim Genişletmek için tıkla ... arkadaşım daha iyi anlatım ve kolayını bulsaydım elbetteki maxicepe paylaşırdım
Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi seli84' Alıntı: güzel olmuş... Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim annecim
Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi ben sadece photoshop ta nasıl montaj yaparsınız onu anlattım sen benim anlattıklarıma bakarak yapıcaksın
ben sadece photoshop ta nasıl montaj yaparsınız onu anlattım sen benim anlattıklarıma bakarak yapıcaksın
serkanxsimsek Üye Ben photoshop çok iyi kullanıyorum montaj,rütuş,kesim,effect,fon,vb şeyler çok iyi biliyorum bunlar benim için vız gelir tırıs gider
Ben photoshop çok iyi kullanıyorum montaj,rütuş,kesim,effect,fon,vb şeyler çok iyi biliyorum bunlar benim için vız gelir tırıs gider
mcgani Üye ----------Eklendi @ 19:07:10 ---------- Yazıldı @ 19:05:02 ---------- photoshopta yardım isteyen arkadşlar varsa buyursun...
----------Eklendi @ 19:07:10 ---------- Yazıldı @ 19:05:02 ---------- photoshopta yardım isteyen arkadşlar varsa buyursun...