emeginize saglık ama bunu nasıl yüklüyecez dahili bileşen uyarısı veriyor artı N95 8GB uyumlumudur ?
son_soz Üye emeginize saglık ama bunu nasıl yüklüyecez dahili bileşen uyarısı veriyor artı N95 8GB uyumlumudur ?
wildtiger223 Üye oyuncudragon' Alıntı: N79'uma yükledim 3.0 sürümünden 3.1e yükseltti. ama webde veya herhangi bir flash dosyası açmak istesem sistem hatası alıyorum. bir uyumsuzluk var. Genişletmek için tıkla ... aynısını banada yaptı varmı bı côzüm .swf dosya acmıyor sistem hatası dior
oyuncudragon' Alıntı: N79'uma yükledim 3.0 sürümünden 3.1e yükseltti. ama webde veya herhangi bir flash dosyası açmak istesem sistem hatası alıyorum. bir uyumsuzluk var. Genişletmek için tıkla ... aynısını banada yaptı varmı bı côzüm .swf dosya acmıyor sistem hatası dior
hero008 Üye bende de aynen sistem hatası veriyor.artık swf bile açmıyor.yardımcı olabilirsen sevinirim kardeş.
haqqus Üye bu program ınt vıdeoları acmak ıcın degıl o flash player bu flash lıte bu swf flv vb. Formatları acar
bu program ınt vıdeoları acmak ıcın degıl o flash player bu flash lıte bu swf flv vb. Formatları acar