ADobe FLash PLayer ....

neckles

Üye
    Konu Sahibi
ADobe FLash PLayer ....
Merhaba ARkdaşlar Hepnizin Bayramı Mübarek Olsun Öncelikle Ben İnternet Üzerinden Video İzleyemıyorum Telefonumda Adobe FLash Player YOk Bu Tip ProgRAmlar ElinizDe VArSa Yada BAşka YOlu YardımLArınızı ßqliyorum.....

Tepkiler: Silinen Üye 1929612, cardreader, ahmettihaci61 ve 12 diğerleri
bende arıyorum ama bulamadım bulan varsa lutfen bildirsin n 95 8 gb için şimdiden teşekkurler

neckles

Üye
    Konu Sahibi
gliba yok böle birşey ?

--------------- Ekleme ---------------

kimse ilgilenmedğine göre

aynen ya ben opera ile bağlanıyorum video izlemek istiyorum açmıyor pff

yav siz manyakmısınız s40 larda mümkün değil

S40 larda flash lite özelliği yok o yüzden açmaz 6300 da flash desteği var ama flash lite yok büyük bir eksikli n96 youtubeye giremezssiniz engellei matacafe giriyo ama videoları oynatabiliyo

arakonda

Üye
varya ayar oldm e63 ıcın bıturlu ınternetten vıdeo ozleme prgramı bulamadım bulduysamda havacıva cıkıyo...

cahsus

Üye
banada lazım arkadaşlar bulan varsa paylaşsın simdiden tşk

n81 adobe flash player sorunu var bulan varsa paylaşmasını bekliyorum şimdiden teşekkürler arkadşlar

bnde bulamadım. Samsung M5650 Lindy var. Onunla Wİ-Fİ dan kendı browseri ve ya Opera İle baglanıyorum Fakat izleyemiyorum. Opera ile baglandıgımda kimi sayfalardan indirio öyle izliyorum.
izlesene.com'a girdigimde Flash Player Yükle Die bi seçenek çıkıo ama yükleyemiyorum. Bi çözümü yok sanırım ...

orhan365

Üye
ben biliyorum ama sadece s60 modellerde ğecerli bu adresden gir (sadece n73 n95 ve n95 8gb) gecerli aynı bilgısayar rahatlıgında

enwerkn

Üye
başka bir flash playr varmı

halil96

Üye
Mümkün BOLT İnternet Tarayıcısı ile s40'larda İzlenebiliyor ve Ayrıca

Forumda Var Aradan Bulabilirsiniz