Adobe Flash Player Sorunu (E51 için)

Sponsorlu Bağlantılar

barbiezeynep

Üye
arkadaşlar bende e51 kullanıyorum ama yinede video izleyebiliyorum youtubeden izleyebiliyorum videoya tıkladığımda altta mavi bir yazı çıkıyor ona tıklayınca direk real playerden açıyor ama vtap adlı bir program var ondada istediğiniz videoyu izleyebilirsiniz sorun olursa cep:0505 559 87 40

polat038

Üye
arkadaslar bende e 51 kullanıorm 1 ay önce skyfire ver vtap'ı yükledim güzelce izliyordum ama ne olduysa 1 ay sonra flash player sorunu cıktı lütfenn yardımcı olun!!

rmzn027

rmzn027

Üye
ya 5800 için yok mu flash player arkadaşlar internetten video izleyemiyorum

serdaraziz

Üye
skyfire adındaki browseri bulup yüklerseniz flash çalışıyor. ben denedim.çalışıyor

yazyn34

Üye
e51 cep telefonuna skyfıre program üzerınden izleyebiliısınız
skyfire .com programı indirdikten istedigin videoları izleyebiirsiniz

by_shekil53

Üye
arkadslar bnedede n 86 var aynı sorunla yani falsh player sorunuyla karsılasıyorum bi çözümü varmı

samsunlu555555

Üye
arkadaşım netten ara skyfire adlı program kur.bu prog.da web tarayıcı ve ingilizce ama mynet videoları izliyom.youtube yi denemedim.

MST189

Üye
v.tap programını kullan arkadaşım video için youtube daki videoların hep var. ovi sayfasında var

--------------- Ekleme ---------------

m.skyfire .com

semptoman

Üye
bende de n80 var bende giremiyorum o sitelere

cr4n1um

cr4n1um

Üye
kardes skyfire web browser indirin içinde bi çok flash kendılıgınden var acıyor youtube u falan dns ayarları farklı oldugundan yasaklı sıtelerın hepsıne de gırebılırsınız.sitede programlar bolumunde mevcut lınk.kolay gele..

rave4

rave4

Üye
sen youtube gir bende facebook a girecem artık pikniktube kim girerse girsin

biacayipadam

Üye
arkadaşlar bu sky fire proğramının 6630 için olanı varnmı yoksa tavsiye edebileceğiniz başka bi proğram varsa yardımcı olurmusunuz 6630 da yüklerken dosya bozuk diyor kendi orjinal sitesinden yüklüyorum

mesutx

Üye
Valla beyler bende de e51 var bi türlü izleyemedim çok denedim ama galiba olmayacak :) varsa bi bilen yazsın paylaşsın. Yani bukadar e51 kullanıcısının duasını almak istiyorsa :) Olursa öyle bi,şe ben dua ederim.... :)

Indiana Jones

Üye
Valla beyler bende de e51 var bi türlü izleyemedim çok denedim ama galiba olmayacak :) varsa bi bilen yazsın paylaşsın. Yani bukadar e51 kullanıcısının duasını almak istiyorsa :) Olursa öyle bi,şe ben dua ederim.... :)
skyfire programını yükle bende e51 kullanıyorum istediğim video yu izliyom hatta tv bile izleyebiliyom skyfre ile

aydin6778

Üye
Arkadaşlar bende E 66 kullanıyorum aynı sorun bende de var bu E serisinden kaynaklanıyo çözüm bulan haber versin lütfen

gonz

Üye
arkadaş bulamadınmı daha

canturk

canturk

Üye
ben E 51 KULLANIYORUM FLASH İSTEYEN SİTELERİ DE GÖREBİLİYORUM AMA BUNU SKY FIRE ÜZERİNDEN YAPIYORUM BU PROGRAMI TELEFONUNA İNDİRİRSEN İZLEYEBILIRSIN..

guero

guero

Üye
Başka Bir Browser Kullanmaya ne dersin Dostumm

barum38

barum38

Üye
cene yapan cok cözüm sunan yok mu E-52 aldık bi hayrını göremedik yardım dedik kimse sallamıyor

jabo

Üye
cin mali n71 icin flash player varmi?