Adobe Flash Player Sorunu (E51 için)

Sponsorlu Bağlantılar

MARXLEN

Üye
    Konu Sahibi
Adobe Flash Player Sorunu (E51 için)
:hmmmE51'den internete girdiğimizde adobe flash isteyen siteler açılmıyor. Adobe flash playerin son versiyonu için yönlendirme linki çıkıyor. Linki tıkladığımızda vista ve xp vb işletim sistemleri için adobe flash player var indir dediğinizde desteklenmiyor diye uyarı veriyor. Benim sorum E51 için uyumlu bir adobe flash player var mı????

• Beğen
Tepkiler: gecevari, kral faruk, spaykmen ve 1 kişi daha

MARXLEN

Üye
    Konu Sahibi
kimsenin fikri yok mu ya da kimse E51 kullanmıyor mu?

tirtir

Üye
e51 kendi flash playeri var sen internet üzerinde video izlemek istemişin e51 desteklemiyor ama müzik dinleye biliyosun yardımcı programlarla real playerden video izleye bilirsin

güneyli

Üye
kardeş aynı problemı bızde yasıyoruz lakın e51 kullanan sayısı bır elin ellısını gecmediginden sımdılık bu tlf nun kıymetını bılen yok

--------------- Ekleme ---------------

youtubeye gırıyorum tam ızleyecekken 'could not vıdeo streaming server ' tarzı bı yazı cııkıyor

mev81

Üye
bende bir E51 kullanıcısıyım ama aynı dertten bende muzdaribim kafayı yiycem banada flash player lazım hemde en adobesinden:( nolur yardım edin!!!!

smsyh

Üye
aynı sorun bende de var arkadaşlar, ama youtube a girmek için farklı bi çalışmam var yakında paylaşıcam :)
e51 kraldır...

MARXLEN

Üye
    Konu Sahibi
sorun youtube a girmek falan değil, sorun flash tabanlı web sitelerinde gezinme sorunu beyler herkes sallıyo

ulasates

Üye
arkadaslar e51 de flash player var bıldıgım kadarıyla ama ınternet tarayıcısı flash player desteklemıyo sız ne yuklersenız yukleyın ınternetten vıdeo vb. ızleyemezsınız :( sızın ıstedıgınız sey yenı cıkan n96 5800 xpress musıc de falan var :oke:

gilindirex

gilindirex

Üye
hiç youtube görmediniz mi birde cepten izlemeye calısıyorsunuz

hakanturkey

Üye
teşekürler

uzuli

Üye
bende e51 kullanıcısıyım teleefondan cok memnunum gercek hoş bir telefon ama flash yok :( yani video izleyemiorum

hidayetcaliskan

hidayetcaliskan

Üye
benim e51imde video değil normal sayfalardaki flashlar da izlenmior. bi kaç gündür araştırıyorum ama bir sonuç alamadım. ama iyi ki almışım bu telefonu çok güzelmiş haaa

tazmanya33

tazmanya33

Üye
N96 kral hiç bi sorun yok gir youtube a metacafe izlesene istediğin yerden izle :D N96 4ever :D

omer-kadır

omer-kadır

Üye
arkdaşlar benden bunu isitoyorlar nasıl bulayım ( Flash Player veya Shockwave Player ) :@

baklan2720

Üye
Nokia nın kendi sitesin de e51 ile internetten video izlenebileceği yazıyor
Nokia nın kendi sitesine girip kıyasla bölümünden telefon modelini seçtiğinizde göreceksiniz.

oook

Üye
skyfire yukle izle:D forumda mevcut flash yuklemene gerek yok

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
sky fire yükleyin tamamdir herşey izleyebilirsiniz

blaster99

blaster99

Üye
6600 ıınde aynı hatayı werıyor onun ıcın lınkınız warmı

nanco61

Üye
vtap diye bir porağram var onu yukluyorsun yukledıkden sonra yuklemiş olduğun porağrama geliyorsun onun uzerinden isdediğin videoyu izlıyorsun

mUsTaFazOrLu

Üye
arkadaslar selam bende e 51 kullanıyorum ve bende skyfire var bunu google aratın indirin mobile yazacak ordan indirin tele yükleyin kolay gelsin

--------------- Ekleme ---------------

:oke:arkadaşlar bende e 51 kullanıyorum ve bendeki skyfire ve bunu kullana bilirsiniz site üzerindeki videoları izleye bilirsiniz google de aratın mobil secin kolya gelsin :oke: