Adobe Flash Lite 3.0 Signed - Sorunsuz Sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

pynstx

Üye
teşekürler üstad

Beklentiler

Üye
Konu için tşkler benim bi sorum olacak. Nokia e51 e yükledim bunu. Flash dosyalarını açmıyor? Nasıl açmadığını söyleyeyim. Usb bağlantısıyla .swf uzantılı dosyayı cep telefonuna atınca açıyor dosyayı. Ama mesela youtube'den bi video izleyince real player devreye giriyor oda açmıyor bunu nasıl düzelte biliri Flash dosyaları açmak için ne yükleyecem?

aybeyce

Üye
eyvallah arkadaşım

haluk1964

Üye
eline saglık

tombilibaykus

Üye
arkadaslar bugüne kadar sizden bicok program indirdim ya unuttum ya aceleyle cikmam icab etti.hepsi icin ayri ayri tesekkür ederim.hakkinizi helal edin allah razi olsun.sevgilerimle.ha bide unutmadan samimiyetle söylüyorum siteniz 1 numara.aradigim herseyi bulabiliyorum.hep öyle kalin.

ali32aft

ali32aft

Üye
teşekkürler hocam

lenovo

lenovo

Üye
youtube nin programını indirdiyseniz dns numaralarını değiştirdiğiniz zaman görüntüleri realplayer den açar.eğer tarayıcınızdan giriyorsanız mobil sayfadan açmıyor.desktop görünümüne geçip oradan açmayı deneyin olacaktır.

fastdriver_27

Üye
selam. dostum bu sis dosyasını attım telefona desteklenmeyen içerik diyor. nasıl yüklenir bu. benim telefon samsung s5233 star. videolar için flash player istiyor. bu program olurmu...

COMPOSERHOMBRE

Üye
Teşekkurler fakat bende e63 var dahili bilesen diyor kurmuyo ne yapmam gerek

bayGece

Üye
teşekkürler

jeck3131

Üye
bn indiremedim hp aynı yerde talıyor acıl yardım pls

sasad

Üye
telefonum n 79 yüklemeye çalıştığında yüklenemıyor bu dahili bileşen hatası alıyorum

ofside_61

ofside_61

Üye
dahili bileşen hatasını bende alıyorum dostum .bı fıkrı olan varsa yardımcı olsun lutfen ...

m_a_m_i_86

Üye
dahili bir bileşen diyo ne yapmalıyım?

erciyesteyim

Üye
slm arkadaşlar bendede aynı hatayı veriyor ne yapmalıyız 5800xm

lucasford

Üye
bu adobe flash lite ne ıse yarıyor ? bende ındırmek ıstıyorumda arkadaslar, n79 var bende facebook'ta video ızlemek ıstıyorum adobe reader dıyor :S bumudur o program ?

DeAtH aNgEl

DeAtH aNgEl

Üye
arkadaşlar ne yaptıysam bu flaş olayını düzeltemedim bunu denicem şimdi inş olır

zeki360

Üye
saolsaın

shadowdancer35

shadowdancer35

Üye
arkadaşlar telefonum e71 versyonu 400.21.013 flas player yüklemeye çalıştığımda yüklenemiyor bu dahili bir bileşen diyor!

bessyalcin

Üye
teşekkürler

Üst Alt