Adobe Flash Lite 3.0 Signed - Sorunsuz Sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

silop_kms

silop_kms

Üye
eline sağlık paylaşım için teşekkürler..

xpressmüzic

Üye
kardes ise yarıyomu

egemrege16

Üye
tele yükledim olmuyo

tırt

Üye
teşekkürler

kowboy2006

Üye
teşekkürler emeğine sağlık........

erdinc_seray

Üye
Nokia e61i de sorunsuz çalışıyor. Emeğine sağlık

Melik80

Melik80

Üye
sağol kardeş

Kyeniay

Üye
Selam. Bu program .zip uzantili ve benim telefonum nokia e63. telefonun icinde winzip var ama .rar uzantili dosyalari nasil acabilirim?

moris600

Üye
dahili bileşen hatası veriyor yüklenmiyor telefonum n96 cevap verecek biri yok mu?

rdaki

Üye
teşekkürler

merve.e.e

Üye
yha neden yükleyemiyorum ben bu proğrmı hep setifika hatası diooo:(:(yardımcı olurmusunuss lütfenn:(

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Programı sertifikalamanız, ya da tel.i hacklemeniz gerekiyor. Hack işlemleri anlatımı ve gerekli dosyaları sitede mevcut ..

jackalx_06

jackalx_06

Üye
arkadaşlar ben internetten video izleyemediğim halde flash ı yüklerken bu bir yüklü bileşen diye bir hata alıyorum ve yükleyemiyorum neden? (n85)
:(

angel 92

Üye
mrb ben indiremiyorum tel yüklenemiyor bu dahili bir bileşen diyor=s

jukekam

Üye
arkadaş bunu telefona attım ama yüklenmiyorr neden acaba. nokia e63 kullanıyorum.yardımcı olursanız sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

banada dahili bi bileşen mesajını veriyor.yardımm lütfennn

tozluplak

tozluplak

Üye
öncelikle teşekkürler...sertifikayı aldım sonunda.bi kaç program kurdum telefona.ama facebook ve diğer video sitelerinden video izlemek istediğimde yada online tv izlemek için flash istiyo.flash lite indirdim,sertifikaladım,telefona kurarken"dahili bileşen hatası"diyo ve kurmuyo.bunun bi çaresi var mı?

orukm

orukm

Üye
teşekkürler

WaNTeD 1903

Üye
dahili birleşen gibi bir sorun veriyor :s

technoman34

technoman34

Üye
denemeden ordan burdan bulduğunuz programları ekliyorsunuz bukadar ınsanı bosuna ugrastırıyorsunuz. yuh dıyorum sıze!:bann:

tozluplak

tozluplak

Üye
çözüm üretelim arkadaşlar zaten problem çok

Üst Alt