Adobe Flash desteği OLMAYAN telefon ne kaybettirir

youtube için de androidde program var zaten hem hızlı hem kullanışlı ben tarayıcıdan değil programdan giriyorum youtuba

onu demedim bende programdan giriyorum,youtube'tan bir şekilde izleniyor Corby'ler hatta benim 6260'ım bile youtube'tan video izleyebiliyordu

CanKartaL

Emekli Yönetici
youtube için de androidde program var zaten hem hızlı hem kullanışlı ben tarayıcıdan değil programdan giriyorum youtuba

Ya diğer siteler ne olacak Flash desteği, oyun-uygulama çeşidi dışında "Alo" demek için de android aramayın bence En azından şarjı uzun süre giden bir cihaz alın
İlla oyun oynayacaksanız da 500 TL civarlarına alınacak "0" cihazla biraz zor.

onu demedim bende programdan giriyorum,youtube'tan bir şekilde izleniyor Corby'ler hatta benim 6260'ım bile youtube'tan video izleyebiliyordu

Şuan ve bir kaç yıl daha problem çıkarır flash playersızlık ama sonra HTML5 oturmuş olur.Benim anlamadığım nokta ise Adobe neden durduk yere zaten HTML5 daha iyi diyorda bir kaç yıl sonra masaüstü sektördede kendini zor duruma düşürüyor.Adobe flashı çektikten sonra bir kaç yıl içerisinde ister istemez HTML5 oturacak bu sefer bilgisayarlarda da Flash player gereksiz denilmeye başlanıcak

Tepkiler: CanKartaL

MrExpert

Üye
olsun.apk lar ne gune duruyor

İyide adobe güncellemeleri kesince symbiandaki flash lite den farkı kalmayacak Niye ? Çünkü flash tabanları oyunlar vs. sürekli güncellenir ve değişir adabo de ona göre kendini güceller zamanla değiştikçe ve güncellemede almyınca o eski apklar çöp olucak...

15097

Üye
youtube gecti mi ya? neden safari'den video izlememe izin vermiyor oyleyse