Adobe Color CC v1.0.67

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Adobe Color CC v1.0.67
Illustrator, InDesign ve Photoshop gibi Adobe masaüstü uygulamalarında kullanabileceğiniz temalar oluşturmak için çevrenizdeki renkleri örnekleyin.

CANLI YAKALAMA
Ekranınızı vizör olarak kullanın. Uygulama, baktığınız her varlıktan renkleri dinamik olarak ayıklar. Beğendiğiniz bir seçimi dondurmak için ekrana dokunun.

OTOMATİK KAYDEDİLEN FOTOĞRAFLAR
Color ile çektiğiniz fotoğraflar otomatik olarak galerinize kaydedildiğinden aynı görüntüden birden fazla temanın ayıklanması kolaylaşır.

DENEYİM
Etkileşimli bir renk tekeri ile RGB renk kaydırıcıları renkleri tek tek ayarlamanıza olanak tanır. Renk teorisine bağlı olarak önceden ayarlanmış seçimler de bulunur. Bu, uygulamayı kullanmaya yeni başlıyorsanız veya hızlı bir ilham arıyorsanız harika bir seçenektir.

BAŞKALARINA İLHAM VERİN
Renk temalarınızı ve bunlara ilham olan görüntüleri Facebook, Twitter veya e-posta yoluyla paylaşın. Ayrıca, renk temalarınızı color.adobe.com adresinde isteğe bağlı olarak yayınlayabilirsiniz. Anahtar kelime etiketleri ekleyerek bunların daha kolay bulunmasını sağlayın.

CREATIVE CLOUD LIBRARIES – powered by CreativeSync*
Renk temalarınız Creative Cloud hesabınızla otomatik olarak senkronize edildiğinden size uyumlu masaüstü ve mobil uygulamalardan anında erişim sağlar. Yeni renk temaları oluşturmak için başka Adobe uygulamalarında oluşturduğunuz varlıklara da erişebilirsiniz.

KULLANIŞLI İŞ AKIŞLARI
Color CC > Illustrator
Color CC > InDesign
Color CC > Photoshop

*Adobe CreativeSync dosyalarınızın, yazı tiplerinizin, tasarım varlılarınızın, ayarlarınızın ve daha fazlasının istediğiniz her yerde iş akışınızda tümüyle anında görünmesine olanak tanır. Yaratıcı çalışmalarınıza istediğiniz cihazda başlayın ve başka bir cihazda kolaylıkla alıp kullanın.

Yenilikler:
Some users were seeing a crash on launch. This issue is fixed in this build.





İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
 
Son düzenleme:


Karavelaa

Üye
Teşekkürler.
 
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Yeni sürüm eklendi.
 

Benzer Konular

ANIL
Cevap
1
Görüntüleme
358
ANIL
Cevap
0
Görüntüleme
300
ANIL
ANIL
Cevap
0
Görüntüleme
268
ANIL


Üst Alt