Adnan Polat'tan Carlos itirafı !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi

G.SARAY Başkan Yardımcısı Adnan Polat, ezeli rakipleri F.Bahçe’yi överek “Roberto Carlos yılın en iyi transferi” dedi. Geçen yıl Brezilyalı futbolcunun F.Bahçe’ye transferi gündeme geldiğinde “F.Bahçe Roberto Carlos’u getiremez. Getirse getirse posterini getirir” dediği iddia edilen Polat, yıldız futbolcunun sarı-lacivertli takıma transferi hakkında ilk defa konuştu

ÜNLÜLERE YOL AÇAR

ÖNCEKİ akşam, Semra Özal’ın SuAda’da verdiği davete katılan Adnan Polat, Roberto Carlos’un F.Bahçe’ye transferi ile ilgili olarak şunları söyledi: “Yılın en iyi transferi. F.Bahçe’ye hayırlı olsun. Roberto Carlos’un ülkemize gelmesi Avrupa’daki diğer yabancı ünlü futbolcuların da Türk takımlarına sıcak bakmalarını sağlayacak. F.Bahçe’yi kutluyorum. Çok iyi bir transfer yaptılar. Ayrıca F.Bahçe, Roberto Carlos transferi ile çok iyi bir reklam yaptı. Şimdi bütün Avrupa F.Bahçe’yi ve Türkiye’yi konuşuyor.” Polat, sarı-kırmızılı takımın transfer çalışmaları konusunda sorular sorulara ise yanıt vermekten kaçındı.

Kaynak: Vatan

POWER

POWER

Üye
Doğru söze laf yok...

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Büyük Lokma Yiyip Büyük Laf Söylemek Lazim Tükürdüğünü Yalamamak Lazim.

hasisa

hasisa

Üye
ilk defa doğru birşey söylemiş

POWER

POWER

Üye
Dewamıda gelir...

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
Büyük Lokma Yiyip Büyük Laf Söylemek Lazim Tükürdüğünü Yalamamak Lazim.

arkadaşım ya senin gözlerde bi şey var ya benimkilerde dicem ama görüyorum ki seninkiler de bi şey var dikkatli bakmamışsın galiba ;) ...

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Sen Gençsin Biz Yaşlandik Tabi

ouSahin

ouSahin

Üye
adnan polati cok buyultuler yok aziz baskandan zengin yok sole yok bole

ama adnan polatta bir faliyet yok

biy mutluyuzz...ins galatasarayda besiktasa vs diger takimlarda yildiz alir ligimiz daha iyi olur...

ve avrupa ligleri arasina gireriz

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Adnan Polat olamaz bu, kopyasıdır .. Adnan Polat güzel konuşmayı bilmez de ondan söylüyorum ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...