Adnan Polat Galatasaray'ı ikiye böldü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
    Konu Sahibi
Adnan Polat Galatasaray'ı ikiye böldü
Eski başkanlardan Alp Yalman, “Polat haksız değil. Ama Galatasaray kötü neticeleri sadece hakemlere bağlayacak kadar sıradan bir takım değil” derken Faruk Süren, “Aynı fikirdeyim. Ancak bu işin icaplarından biri hakemleri yenmekse, yeneceksiniz” diye konuştu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, önciki gün yaptığı açıklamada, “Galatasaray’ı katlediyorlar. Birinci ve ikinciyi hakemler tayin ediyor. Sanki talimat almışlar gibi. Galatasaray’ın lehine penaltı vermiyorlar. Artık yeter, savaş çıkaracağım...” derken, bu sözler futbol kamuoyunda bomba etkisi yaptı.

Özellikle sarı kırmızılı camia Polat’ın hakemler konusunda yaptığı açıklamalar sonrası ikiye bölündü. Başkan’ın sözleri sonrası görüşler şöyle:

Alp YALMAN: Haksız değil

Adnan Polat haksız değil. Bunu zaten hakemlerin çaldıkları düdükler gösteriyor. Ancak, G.Saray aldığı kötü neticeleri sadece hakemlere bağlayacak kadar sıradan bir takım değil.

Faruk SÜREN: Aynı fikirdeyim

Adnan Polat’ın bu gözlemlerine katılmamak mümkün değil. Aynı fikirdeyim. Ancak bu işin icaplarından biri hakemleri yenmekse, hakemleri de yeneceksiniz.

Ergun GÜRSOY: Yalnızca çırpınış

Hoş karşılamıyorum. Bu, düşülen durumun çırpınışından başka bir şey değil. İyi futbolcun varsa iyi oynar kazanırsın, icabında hakemi de yenersin. Bu kadar basit.

Semih HAZNEDAROĞLU: Kızgın ve üzgün

Adnan Polat’ın sözlerini maksadını aşmış olarak yorumluyorum. Böylesine büyük bir kulüp 10’uncu iken kalkıp demecinde birincilikten, ikincilikten bahsediyor.

Bülent TULUN: Yanlışlar herkese

Yani, Adnan Polat’ın Bursaspor maçından sonra söyledikleri bunlar. Hakem hatası G.Saray aleyhine, aleni yapıldığını sanmıyorum. Bütün kulüplere yanlışlar var. Asıl konu takım.

Fatih GÖKŞEN: İyi yönetilmiyor

Başkan, savaş çıkaracaksa da geç kaldı. Futbol şubesine bakanlar görevini iyi yapmıyor. Bunların hepsi Florya’nın iyi yönetilememesinden kaynaklanıyor.

Hakan ÜNSAL: Günü kurtarıyor

Sayın Adnan Polat bu işten kendisini sıyırmaya çalışıyor. Günü kurtarıyor. Bence bir numaralı suçlu kendisi. G.Saray’ı düşürdüğü içler acısı durumu bu şekilde kapatmaya çalışıyor.

Sinan ENGİN: Takımına baksın

Adnan Polat’a katılmıyorum. Trabzonspor’a ve Bursaspor’a büyük bir saygısızlıktır. Oynadıkları futbol ortada. Kendi takımının durumunu
gözden geçirmesi gerek.

İlker YASİN: Başvurulmamalı

Başarısızlığın faturasını bir yerlere kesmek ve de hakemlik müessesine kesmek olgun ve dirayetli yöneticilerin başvuracağı yol değildir.

Altan TANRIKULU: Daha önce de oldu

Hakemlerin birinciyi ve ikinciyi tayin etme çabasında olduğunu düşünmüyorum. Yalnız bir konuda Polat’a katılıyorum. G.Saray hakem hatalarıyla en fazla puan kaybeden takım.

Ercan SAATÇİ: Hatalılar ama...

F.Bahçe’nin galip geldiği G.Saray’ın yenildiği bir haftada böyle bir açıklama yapmanın anlamını kamuoyuna bırakıyorum. Açıklama
yapanlar önce kendilerini gözden geçirmelidirler.

Sadri ŞENER: Öyle bir durum yok

Öyle bir durum yok. Zannetmiyorum. Bu sadece o haftaki hakemlerin formda veya formsuz oluşuyla ilgili durum. Hakemlerin art niyetli olduğunu düşünmüyorum.

ADNAN POLAT'A AĞIR CEZA

Galatasaray'da TT Arena’nın açılışında Başbakan’ın protesto edilmesi nedeniyle sıkıntılı günler geçiren ve kendi taraftarıyla karşı karşıya gelen Adnan Polat bu sorunlardan tam uzaklaştım derken yeni bir problemle karşı karşıya kaldı. Ligin ikinci yarısına Sivas galibiyetiyle başlayan ancak Bursa’da şok bir yenilgi alan sarı-kırmızılılarda Adnan Polat’ın hem Futbol Federasyonu’nu hem de Merkez Hakem Kurulu’nu hedef alan sözleri başkana pahalıya patlayacak gibi görünüyor.

Polat, G.Saray’ı katlettiklerini, birinci ve ikinciyi hakemlerin tayin ettiğini, hakemlerin 6 maçın kaderini değiştirdiğini, birilerinin düğmeye bastığını ve o plana göre hareket ettiklerini iddia etmişti. G.Saray Başkanı artık sessiz kalmayacaklarını, savaş açacağını da ifade ederken, bu sözlerini üzerine Futbol Federasyonu harekete geçti.

ARENA’YA GİREMEYECEK!

Federasyon yönetimi, TFF ve hakemler aleyhindeki beyanları nedeniyle Adnan Polat’ı dün Hukuk Kurulu’na sevk etti. Polat’ın açıklamalarında suç unsuru bulan Hukuk Kurulu da dosyayı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na gönderdi. Disiplin Kurulu’nun da hem federasyonun saygınlığını zedeleyici isnat ve eylemlerinden dolayı hem de sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Adnan Polat’a takdiren 30 gün hak mahrumiyeti ve para cezası vermesi bekleniyor.

PFDK’nın Polat ile ilgili kararını hafta içinde açıklaması durumunda sarı-kırmızılıların başkanı, G.Saray’ın Arena’da Eskişehir, Buca ve deplasmandaki Antep ve Büyükşehir maçlarıyla, kupada G.Antep ile oynanacak çeyrek final mücadelelerinde takımını yalnız bırakmak zorunda kalacak.

ADNAN POLAT NE DEMİŞTİ?

- Sanki talimat almışlar. G.Saray lehine penaltı verilemiyor. Bize kolaylıkla çıkardıkları kartları, rakiplere çıkaramıyorlar ya da çıkarmıyorlar. Artık yeter, savaş çıkaracağım.”

- “Kim birinci, kim ikinci, kim üçüncü olacak bunlar karar veriyor. Ne hakları var?. Biz kazanmak için hakemi de yenmeye mecbur muyuz?”

- “G.Saray’ı perişan etmek için el birliği ile oyun oynanıyor. Sanki biri düğmeye basmış. G.Saray’ı katlediyorlar.”

- “Bülent Yıldırım’ı iyi hakem olarak biliyordum. Bülent Yıldırım da aleyhimize hata yapıyorsa kasıt arıyorum.

- “BU katliama niye izin vereyim? Sesimizi çıkarmadık ama herkes çıkarıyor ve kazanıyor. En az 6 maçımızın kaderini değiştirdiler.”
 


arslansem

arslansem

Üye
Hakemleri bahane etmek değil,ama şu Bursa'nın 1.golü tam skandaldı yani.Hem ofsayt hem de elle müdahele.Kör olmak ya da futbol kurallarını bilmemek gerek :oke:
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Yenilen 2 golde skandaldı ...
1. Bariz el ve ofsayt ( ofsayt inceydi ama )
2. gol ise 40 metreden Ufuk un hediyesiydi :D
 
Atakan

Atakan

Üye
Bu yıl dikkatimi çeken birşey var. Galatasaray'ın iç saha maçlarına çok iyi hakemler atanıyor. Bu hakemler seyirci baskısından etkilenmeyen hakemler. Dış saha maçlarına ise daha kendini geliştirmesi gereken klasman hakemleri atanıyor. Tabii ki Galatasaray bahane edecek değil bunları, ancak dikkat çekici sayıda, bu şekilde atama yaparsanız başkan da çıkar konuşur bu şekilde ..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt