Adnan Öztürk de Kadıköy’e Gitmiyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Adnan Öztürk de Kadıköy’e Gitmiyor!


Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Türkiye’de yürütülmekte olan şike soruşturması sebebiyle sert bildirilerin altında imzası bulunan yardımcısı Adnan Öztürk’ün F.Bahçe derbisine gitmemesini istedi. Öztürk’le görüşen Sarı-Kırmızılı kulübün başkanı, “Kadıköy’de taraftardan büyük tepki görürsün. Ortamı germeye gerek yok.” dedi.


Süper Lig’in lideri Galatasaray, cumartesi Kadıköy’de en yakın rakibi Fenerbahçe’yi yenerek aradaki puan farkını 12′ye çıkarmak istiyor. Başkan Ünal Aysal ve Teknik Direktör Fatih Terim, kritik maçta ortamın gerilmemesi için çok hassas davranıyor. Başkan Aysal, Sarı-Kırmızılı yöneticilerin derbiye yönelik sadece fair-play içeren açıklamalar yapmalarını tembihlerken, dün de yardımcısı Adnan Öztürk’ün Kadıköy’e gitmemesini istedi.

Aysal, özellikle 3 Temmuz’da başlayan şike soruşturmasında Sarı-Kırmızılı kulübün bütün sert bildiri ve açıklamalarında imzası bulunan Öztürk’ün derbi atmosferini germesinden çekiniyor. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, hapiste olması sebebiyle bu karşılaşmaya gitmeyeceğini açıklayan Aysal’ın, Adnan Öztürk’le özel bir görüşme yaparak, “Şike soruşturması sırasında kulübümüzün duruşunu en iyi şekilde ortaya koydun. Ancak bu durumdan Fenerbahçeli taraftarlar çok rahatsız oldu. Senin Kadıköy’e gitmen ortamı gerer. Sarı-Lacivertli taraftarlardan büyük tepki görürsün. Ortamın gerilmemesi için Kadıköy’e gitmeni istemiyorum.” dediği öğrenildi.

Teknik Direktör Fatih Terim de dün Sarı-Kırmızılı oyuncularla bir araya geldiği toplantıda, “Derbiye avantajlı giden taraf biziz. Bu yüzden sizden maç öncesi beyanatlarınıza dikkat etmenizi istiyorum. Sakın ortamı gerecek, rakibi küçümseyecek açıklama yapmayın.” uyarısında bulundu. Deneyimli hoca, dün iki gazetede yer alan sert açıklamalara kulüp sitesinden yalanlama getirerek, derbi maçının Türk Telekom Arena’da olduğu gibi fair-play içinde oynanmasına çalışıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt