Adminlere şikayet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bahasay

bahasay

Üye
    Konu Sahibi
Adminlere şikayet
iphone ile ilgili hertürlü sorununuzu bana yazabilirsiniz
Konuyu açan Tigana
Sorunlara cevap veremeyeceksinizde neden "iphone ile ilgili hertürlü sorununuzu bana yazabilirsiniz" diye iddialı bir başlık atıyorsunuz.Madem birşey bilmiyorsunuz niye ukalalık yapıp da o başlıkla konu açıyorsunuz.İnsanlar hata yapabilir.Bir de ukala ukala akıl vermeye kalkıyorsunuz.Yaptığınız çok ayıp...:megafon::megafon::megafon:
1. ADMİNLERE NASIL ULAŞACAĞIZ?
2. KONU AÇANLARI DENETLİYORMUSUNUZ?
3. ŞİKAYETLERE NASIL BİR İŞLEM YAPIYORSUNUZ?
4. YUKARIDAKİ ŞİKAYETİMİ KİM DİKKATE ALACAK?

• Beğen
Tepkiler: dedo_65

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
1. Adminlere P.M Atabilirsin..Forum Yöneticisini Tıkladığında İstediğini Seç ve P.M(Özel Mesaj At)
2.Symbian Bölümünde Konular Denetleniyor ama; O Kısımda Bildiğim Kadarıyla Denetlenmiyor ki Denetlenmese bile Sürekli Yöneticiler Her Kısmı Ara Ara Denetliyip Göze Çarpanları Temizliyor
3.Şikayetler Her Zaman Dikkate Alınıyor ama; Zamanı ve Uygunluğuna Bağlı
4.Şikayeti Tüm Yöneticiler Dikkate Alıcak ve Gerekeni Yapar İçin Rahat Olsun

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
1. Adminlere P.M Atabilirsin..Forum Yöneticisini Tıkladığında İstediğini Seç ve P.M(Özel Mesaj At)
2.Symbian Bölümünde Konular Denetleniyor ama; O Kısımda Bildiğim Kadarıyla Denetlenmiyor ki Denetlenmese bile Sürekli Yöneticiler Her Kısmı Ara Ara Denetliyip Göze Çarpanları Temizliyor
3.Şikayetler Her Zaman Dikkate Alınıyor ama; Zamanı ve Uygunluğuna Bağlı
4.Şikayeti Tüm Yöneticiler Dikkate Alıcak ve Gerekeni Yapar İçin Rahat Olsun
:spr

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
iPhone ile ilgili sorununu Negative rumuzlu admine sorabilirsin.

Mevcut

Üye
Konuyu açan Tigana
Sorunlara cevap veremeyeceksinizde neden "iphone ile ilgili hertürlü sorununuzu bana yazabilirsiniz" diye iddialı bir başlık atıyorsunuz.Madem birşey bilmiyorsunuz niye ukalalık yapıp da o başlıkla konu açıyorsunuz.İnsanlar hata yapabilir.Bir de ukala ukala akıl vermeye kalkıyorsunuz.Yaptığınız çok ayıp...:megafon::megafon::megafon:
Fazla ilgi alaka gormeye alismis bir insan tipi

Adminler ne yapsin forumda yuzlerce insan var binlerce konu var ellerinden geldigi kadar zaten ilgileniyorlar ama gozden kacan konular olabilir unutmayinki Adminlerinde iki eli var ve gunluk hayatlarinda ekmek parasi icin calisan insanlar.

dogandoganay

dogandoganay

Üye
adminler ne yapsın forumda kaç binlerce kişi var Allah bilir

Ozan

Ozan

Admin
Konuyu açan Tigana
Üyelerin yada hiçbir yöneticinin forumdaki konu yada mesajlara cevap verme zorunlulugu yada üyelerin açtıgı baslıklara sürekli bakma zorunlulugu bulunmamaktadır. Bu tamamen kişisel insiyatif ve fedakarlıktır ve herkesin aynı fedakarlıgı yapamayacağını hatırlatırım.

Söylediğime bağlı olarak, konuyu açan arkadas cevap veremiyor olabilir ama başka bir arkadas cevap veriyordur yada vermiyordur burada neden cevap vermiyorsunuz kardeşim gibi bir hak aramak tabiki yanlıs.
Sizin aradıgınız cevap, bu baslıgın açan kişi ilgilenmiyorsa sitede açık bir sekilde olmaması gerektiği, anladığım bu. Bunun için aslında yapmanız gerekeni de biliyorsunuz, "sikayet" etmek.

Bu tür konuları, anlamlı sebepleri ile sakin bir sekilde "Sikayet" et fonksiyonu ile yöneticilere bildirirseniz gereken yapılacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt