admin NEGATİVE den korkanlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anıl Umut

Emekli Yönetici

Salihyet

Salihyet

Üye
Kişisel kararlarla banlanma yapılmıyor, herşey görüşülüp o şekilde sonuca gidiliyor ;)

bora006

bora006

Üye
Korkmana gerek yok arkadaşım, admin iyi çalışıyor kimseye haksız bişey yaptığını daha görmedim...((:

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
zaten sitede ne cekiyorsak furkanlardan cekiyoruz :ehe:ehe

Aaa Ben Ne Yaptım Şimdi.. :ehe

Ne Negative Ne de Diğer Adminlerden Hiç Şikayetçi Değilim.. Hepsi de Son Derece Kaliteli İnsanlar.. Mayıs'tan Beri Buradayım En Ufak Bir Uyarı Bile Görmedim.. ;)

KRALFURKAN

KRALFURKAN

Üye
    Konu Sahibi
Bu konu kapanmıştır

Salihyet

Salihyet

Üye
uzatmayalım lütfen :pro:

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Lütfen Değerini Bilelim :)

evet bencede NEGATİVE çok iyi ben bu sitede baya bir zamandır varım NEGATİVE adminimizden hiçbir kötülük görmedim.Melek gibi adminimiz var değerini bilelim.

Negative' yi koruma ve güçlendirme vakfını kuralım.. :ehe

ouSahin

ouSahin

Üye
nega sanki canavar :kop:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
aslında senin o anki psikolojine göre birazda diğer adminler bu konuda biraz daha anlayışlı ama sende o anlayışı göremiyorum maalesef..

Doğru, belli başlı bazı durumlarda anlayışsız oluyorum. Acaba o durumlarda anlayışlı olması gereken biz miyiz, siz misiniz? Bunu kendinize bir sorun bakalım .. Sen kural dışı iş yaparsan ben sana uyarı veririm, sana vermezsem diğerleri diyecek bu sefer; ona vermedin de bize niye verdin,.. Ayrıca bu işin psikolojiyle bir alakası olduğuna inanmıyorum, tabii küfürlü mesajlar hariç, benim verdiğim cezalar sabittir. Hiç değişmez uyarı puanlarım.

KRALFURKAN

KRALFURKAN

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl kapatacam konuyu açtığıma pişman oldum!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt