admin NEGATİVE den korkanlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KRALFURKAN

KRALFURKAN

Üye
    Konu Sahibi
admin NEGATİVE den korkanlar
[sıze=4]tepki yüzünden buraya cevap yazmayınız kapatmayı bilmiyom[/sıze]​

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
kimsenin kimseden korktuğu yok...çocuk işini iyi yapıyor brnce

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
bencede işini yapıyor

akula

akula

Üye
BAna göre en çok ceza yazan admin NEGATİVE dir niye derseniz bütün arkadaşlarım aynısını söylüyor

valla arkdasım sizlerin çoğu bu stede yeni en eskilerden biriyim her konuya cevap yazmam kolay kolay ama burada gereksiz bir tane dahi veya korkulacak kimse yok haatta bazı arkadaslarımızın adminlik modluk için yapamadıgı kaladıgınıda gördük ama hiç biri kalmadı kalanlarda stenin daha canlı dinamik ve düzenli olmasını sağlıyorlar ki bir cok kişinin memnu oldugunu tahmin ediyorum bu yazıyı negativi savunmak için degil yöneticilerin hepsi için yazıyorum

jöly

Üye
ne negative ne de bir başka yönetici durduk yerde kimseye ceza vermez...eğer sen sürekli ceza alıyorsan bunun nedenini sana sormak lazım...negative 'e saldırman senin ceza almamanı sağlamaz... uzun zamandır üyeyim bu siteye Negative çok iyi biri...bu sitenin ayakta kalması için gece gündüz uğraş veriyor... ona teşekkür etmen gerekirken böyle saçma konu açman çok yersiz...:nono:

omayra

Üye
Yok canımmm :) Nega yapmaz öyle şey :ehe

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Negative buaralar ismin çok çıkıyo hayırdır:D

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Chavras 1 numara ceza konusunda:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Başlık son derece gereksiz ve çocukca.

Soneday

Soneday

Üye
cezayı hak edenler,cezasını alırlar

Pure Life

Pure Life

Üye
ben sana şunu söyleyeyim arkadaşım sanırım 15 gun önce negative özel mesaj gönderiyordum gitmedi baya bır denedım yıne gitmedı bır sekilde ulaştım negatıve özel mesaj gonderemıyorum dıye uğraştı siteye girdi bayabır denedı meyer sitede sorun yokmuş sorun benım explorerım daymış onun yerınde ben olsam karşımdakine bayabir laf sayardım hiç bişi demedi yani arkadaşım gordugum kadarıyla negatıve oldukça sabırlı biri bence sitede korkulacak en son admindir

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Suçlu olan korkar ;)
Ben seviyorum kendisini :gul:

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
Lütfen Değerini Bilelim :)

evet bencede NEGATİVE çok iyi ben bu sitede baya bir zamandır varım NEGATİVE adminimizden hiçbir kötülük görmedim.Melek gibi adminimiz var değerini bilelim.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
3-4 ay önceki konuları aratırsanız gecede 200 kişi banladığım zamanlar vardı. Gereksizlerde konusu bile olmuştu. Şu sıralar yoğun olmasam yine devam ederdik ceza vermeye :)

elmyra

Üye
ne negative ne de bir başka yönetici durduk yerde kimseye ceza vermez...eğer sen sürekli ceza alıyorsan bunun nedenini sana sormak lazım...negative 'e saldırman senin ceza almamanı sağlamaz... uzun zamandır üyeyim bu siteye Negative çok iyi biri...bu sitenin ayakta kalması için gece gündüz uğraş veriyor... ona teşekkür etmen gerekirken böyle saçma konu açman çok yersiz...:nono:

kesinlikle durduk yerde kimse kimseye ceza vermez hakediyosun ki alıyorsun aynı fikirdeyim jöly :oke::oke:

Negative buaralar ismin çok çıkıyo hayırdır:D

zaten sitede ne cekiyorsak furkanlardan cekiyoruz :ehe:ehe

Chavras 1 numara ceza konusunda:)

bir yerde katılıyorum bir yerde katılmıyorum
katıldığım nokta Chavrash en cok cezayı o veriyo cünki negativeyle birlikte sitede en cok zaman geciren admin o

katılmadığım nokta gecen bir konuda kralfurkan seni ben sikayet ettim onun yerinde olsam direk uyarı verirdimm ama o sadece pmdennn sözle uyarmaklaaa bıraktı seni

DiaBLoS™;1087279' Alıntı:
Başlık son derece gereksiz ve çocukca.

sayın diablos arkadasın yaşı küçük zaten anladığım kadarıyla

cezayı hak edenler,cezasını alırlar

kesinlikle :oke::oke::oke:

Dj Airmax™;1087379' Alıntı:
ben sana şunu söyleyeyim arkadaşım sanırım 15 gun önce negative özel mesaj gönderiyordum gitmedi baya bır denedım yıne gitmedı bır sekilde ulaştım negatıve özel mesaj gonderemıyorum dıye uğraştı siteye girdi bayabır denedı meyer sitede sorun yokmuş sorun benım explorerım daymış onun yerınde ben olsam karşımdakine bayabir laf sayardım hiç bişi demedi yani arkadaşım gordugum kadarıyla negatıve oldukça sabırlı biri bence sitede korkulacak en son admindir

kesinliklee cok sabırlı eee bu kadar kişiyle uğraşmak içinde sabırlı olmak gerekiyor tabi ki :ehe:ehe:ehe

Salihyet

Salihyet

Üye
Bu gün tam olarak tanıştım kendisiyle, şeker gibi bi adam valla :ehe ayrıca preator 'un yoruma bittim :ehe :kop:

Ozan

Ozan

Admin
Teşekkürler Salih'cim.

Ceza hakedenin ceza alması için elimden geleni yaparım ( sanal / gerçek ) ;)

mervecan

mervecan

Üye
Son nokta konmuştur ;)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Sanki keyfi ceza veriyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt