ne negative ne de bir başka yönetici durduk yerde kimseye ceza vermez...eğer sen sürekli ceza alıyorsan bunun nedenini sana sormak lazım...negative 'e saldırman senin ceza almamanı sağlamaz... uzun zamandır üyeyim bu siteye Negative çok iyi biri...bu sitenin ayakta kalması için gece gündüz uğraş veriyor... ona teşekkür etmen gerekirken böyle saçma konu açman çok yersiz...
kesinlikle durduk yerde kimse kimseye ceza vermez hakediyosun ki alıyorsun aynı fikirdeyim jöly

Negative buaralar ismin çok çıkıyo hayırdır
zaten sitede ne cekiyorsak furkanlardan cekiyoruz

Chavras 1 numara ceza konusunda
bir yerde katılıyorum bir yerde katılmıyorum
katıldığım nokta Chavrash en cok cezayı o veriyo cünki negativeyle birlikte sitede en cok zaman geciren admin o
katılmadığım nokta gecen bir konuda kralfurkan seni ben sikayet ettim onun yerinde olsam direk uyarı verirdimm ama o sadece pmdennn sözle uyarmaklaaa bıraktı seni
DiaBLoS™;1087279' Alıntı:
Başlık son derece gereksiz ve çocukca.
sayın diablos arkadasın yaşı küçük zaten anladığım kadarıyla
cezayı hak edenler,cezasını alırlar
kesinlikle

Dj Airmax™;1087379' Alıntı:
ben sana şunu söyleyeyim arkadaşım sanırım 15 gun önce negative özel mesaj gönderiyordum gitmedi baya bır denedım yıne gitmedı bır sekilde ulaştım negatıve özel mesaj gonderemıyorum dıye uğraştı siteye girdi bayabır denedı meyer sitede sorun yokmuş sorun benım explorerım daymış onun yerınde ben olsam karşımdakine bayabir laf sayardım hiç bişi demedi yani arkadaşım gordugum kadarıyla negatıve oldukça sabırlı biri bence sitede korkulacak en son admindir
kesinliklee cok sabırlı eee bu kadar kişiyle uğraşmak içinde sabırlı olmak gerekiyor tabi ki