Adım adım Engin!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Adım adım Engin!


Galatasaray'ın orta sahada bir türlü bekleneni yapamaması akıllara Engin Baytar'ı getiriyor. Fenerbahçe ile Erzurum'da oynanan Süper Kupa mücadelesinde 11 maç ceza alan Engin'in sahalara dönmesi için kısa bir zaman kaldı.

Sarı-kırmızılıların oynayacağı Gençlerbirliği, Kayserispor, İstanbul B.B ve Mersin İdmanyurdu karşılaşmalarında da forma giyemeyecek olan yetenekli futbolcu, Karabükspor maçında teknik direktör Fatih Terim'den görev bekleyecek.

Bu süre zarfında Cluj ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi müsabakalarında süre alması beklenen Engin Baytar yavaş yavaş takıma ısınacak. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada ekstra çalışmalar yapacak olan Engin Baytar, form tutmak için elinden geleni yapacak.

Selçuk İnan ve Felipe Melo ikilisinin geçtiğimiz sezonki performanslarını sergileyememesi nedeniyle orta sahada kreatif bir isim arayan Fatih Terim, Engin Baytar ile Nordin Amrabat'tan da beklediği etkiyi alamamıştı.

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'dan kadroya katılan ve 33 lig maçında oynayan Engin, Fatih Terim tarafından 33 lig maçında sahaya sürüldü. Başarılı futbolcu 2 kez fileleri havalandırma başarısı gösterdi. Sarı-kırmızılı takımla 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan orta saha oyuncusunun dönüşü, Terim'in elini bir hayli güçlendirecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt