ADH "Adil kullanım hakkı" hususunda ne düşüyorsunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_Tatarbeyi_

_Tatarbeyi_

Üye
    Konu Sahibi
ADH "Adil kullanım hakkı" hususunda ne düşüyorsunuz?
Sevgili genç arkadaşlarım,
Konu başlığında da belirttiğim gibi ne düşündüğünüzü merak ediyorum! Siz de benim gibi bu uygulamanın gerçek hakkaniyete uymadığını düşünenlerden misiniz? Çünkü kendimi aldatılmış gibi hissediyorum! Böyle bir uygulama olmamalı kişi eğer sınırsız tarifede ise gerçek anlamda bir sınırı olmamalı. Hem 10MB veya 20MB parası aiacaksın hem de 20-25GB sonra hızını 1MB'e düşüreceksin.
Haydi bir platform oluşturup bu durumu protesto edelim.
Sevgiyle kalıni hep nette kalın ....

maxilop3632

Üye
Sevgili genç arkadaşlarım,
Konu başlığında da belirttiğim gibi ne düşündüğünüzü merak ediyorum! Siz de benim gibi bu uygulamanın gerçek hakkaniyete uymadığını düşünenlerden misiniz? Çünkü kendimi aldatılmış gibi hissediyorum! Böyle bir uygulama olmamalı kişi eğer sınırsız tarifede ise gerçek anlamda bir sınırı olmamalı. Hem 10MB veya 20MB parası aiacaksın hem de 20-25GB sonra hızını 1MB'e düşüreceksin.
Haydi bir platform oluşturup bu durumu protesto edelim.
Sevgiyle kalıni hep nette kalın ....

kardeş forumun huzurunu nie bozuyorsun ki?

juristokrat

juristokrat

Üye
iyi de kardesm senden beklenen paket alirken bu durumu bilmendir.gerci blmeden de alsan böyle bir talebn olamaz bence.zira reklamdarda gecen ufak altyazilarda tùm ayrintilar-adil kullanim hakki da-belrtlir.ayrca operatörler degsklk yapma hakkni hep sakli tutarlar.yani özetle tamamen snrsz br paket yok olmayacak ve tùketcnin bu yöndeki talepleri de olumlu olarak degerlendirilmeyecektr.

mert41994

mert41994

Üye
Adil kullanım hakkı kadar saçma uygulama görmedim ben. Sadece şebekelere has değil ttnet'de aynı şekilde bu uygulamayı yapıyor. Sınırsız paketlerde download'in önüne geçmenin en kolay yolu.
Altyapıların yetersiz olduğu ve herkesin aynı anda yüksek hızla download yaptığında sistemin çökecegi korkusu bence bu sebebe itiyor.
Birde telefonların artık modem olarak bile kullanabildiği bu devirde hiçbir operatör elinde 3G modemlerin patlamasını istemez bence. Diğer bi sebepte bu.

Kotasiz ve adil kullanım Haksız bir paket daha ben hiç görmedim

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Bu adil kullanım kotası ben hiç adil değil :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt