Adguard Premium v1.1.835 Patched (Reklam Engelleyici - No Root)

Konu Sahibi
Adguard Premium v1.1.835 Patched (Reklam Engelleyici - No Root)
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Gereksinimler : Androıd 4.0+

Androıd cıhazınızda web sayfaları üzerindeki reklamları root gerekmeden engelleyecebılecek uygulamadır.
Kendım denemedim, deneyenler yorumlayabilir.

Not : Uygulama ile ilgili gereksiz bildirimleri görmemek için uygulama yöneticisinden uygulamya gelin ve bildirimleri göster isaretini kaldırın.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Tepkiler: yasar_begen, ceyhande, bosnakselo ve 9 diğerleri

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler

Tepkiler: Bahadir_fb

emreli01

Üye
Nasil yani google cromedeki addblock gibi mi bu uygulama

emreli01

Üye
Evet çalışıyor denedim ama sitedeki reklamlar dışında ne gibi işe yarar yönleri var bilmek lazım

noss_bar

Emekli Yönetici
Uzun süredir aradığım bir uygulamaydı root gerektirmeden tarayıcılardaki reklamları engellemesi çok güzel bir özellik yanlış anlamadıysam vpn uygulaması gibi çalışıyor ama bu vpn özelliği uzak sunucu değilde telefonun kendi için de bir vpn sistemi var (bu daha güzel yoğunluktan dolayı yavaşlama gibi bir sorunu yok olmazda) burdan istediği linki engelleyebiliyor hatta kendiniz de elle linkler ekleyip engelleyebilirsiniz bir uygulamanın kullandığı reklam linklerini eklerseniz uygulamaların içindeki reklamlarıda engelleyebilir heralde sanırısam galiba

paylaşım için teşekkürler türkçesi üzerinde çalışıyorum % 70 bitti gibi

Tepkiler: goldmobile ve Bahadir_fb
    Konu Sahibi

root gerektirmemesi guzel turkce konusunun lınkını eklersın buraya

Tepkiler: ŞenolTÜRK

noss_bar

Emekli Yönetici
süresi doldu uyarsı önemli değil tüm özellikleri açıktır telefonun ayarlar uygulamalardan uygulamanın bildirimlerinin işaretini kaldırıp arkda planda sessiz sesszi çalışmasını sağlayabilirsiniz.
Tüm tarayicilarda çalışır hatta tüm uygulamalarda evet firefoxsun kendine özel adblock eklentisi var

Ekli dosyalar

Tepkiler: darklife123, By_CemiL, ŞenolTÜRK ve 1 kişi daha
    Konu Sahibi

Elıne saglık Levent

Tepkiler: noss_bar

mhmtkrtp

Üye
Çok teşekkür ettim kardeşim. Reklam çilesine son!
Denendi on numara

Konu Sahibi

Levent Konu açmayacaksan lınkı konuya eklıyım.

mhmtkrtp

Üye
Yalnız bildirimdeki anahtar işaretini kaldırabiliyor muyuz? inglizce olduğu için bulamadım.