AdFree Problem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sharkness

Üye
    Konu Sahibi
AdFree Problem
Arkadaşlar başka bir AdFree problemimle karşınızdayım. Bu programdan bir tek ben çekiyorum anlaşılan :)
Neyse sorunum şu: Programı yukledim, ilkte herşey güzeldi, reklam felan yoktu. Ama sonra bazı uygulamalarımda yine reklamlar çıkmaya başladı. Ben de AdFreeyi açıp, Download And Install Hosts dedim. Bana baştan başlatılacak dedi normalde olması gerektigi gibi. Ben de tamam dedim. Sorun burdan sonra: Baştan başlatıyor, telefon açılıyor, altta "AdFree has been granted Superuser permissions" diyor, iyi tamam güzel. Ama sonra tel reset atıyor. Açılıyor, tekrar aynı şeyi yapıp bir daha reset atıyor. Bıraksam bütün gün boyle gidecek. Açılınca hemen wifi'ı kapatıyorum. o zaman duruyor. Şimdi; sorun sizce ne olabilir?
Tel: Samsung Gio

fnldstntn

Üye
Uygulamayı kldırmayı dene düzelirse tekrar yükle tekrar aynı sorun çıkarsa ozaman başka bir adfree uygulaması yüklemeyi dene...Veya markette AdAway diye arat o programda host dosyalarını orjinale döndirme özelliği de var...

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Otomatik guncellemesini kapat cunku guncellendikten sonra guncelleme etkin olmasi icin program reset atar.

sharkness

Üye
    Konu Sahibi
AdAway yukledim. Dosyaları indir ve reklam engellemesini uygula diyorum fakat, Symlink kayıp diye bir uyarı alıyorum. Simlik ayarlansın mı diyor ve evet diyorum. Bu sefer de " Symlink oluşturulamadı diyor ve "Genelde HTC telefonlarda S-ON yüzünden olur diyor. Çözüm için recovery modda acıp "ln-s/data/data/hosts/system/etc/hosts" komutuyla symlink yapmanız gereklidir diyor. Fakat benim telefonum HTC degil Samsung Gio. Şimdi ne yapmam lazım peki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...