Adf.ly linki paylaşmak serbest mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Adf.ly linki paylaşmak serbest mi?
İçeriğe tıkladığımızda reklam gösterip 5 sn bekleten içerikler serbest mi? Çoğu konuda gördüm böyle linkler.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bu tür linkler kullanmak yasak olmayabilir ama çok tehlikelidir. Konunun linkinin kırılmasına sebep olabilir. Bu tür sitelerin açık kalma garantisi bulunmamaktadır. Aynen multiupload ve diğer uploading sitelerinin kapanması gibi.

Direkt kaynağa link vermek daha mantıklıdır. Hem bu siteden elde edilen kazançlar çok komiktir. 10bin ziyarete 4, 5 $ veren site için katlanılacak bir eziyet değildir. Hem üyeleri hem de link vereni stres eder, kazanan sadece Adf.ly gibi siteler olur.

• Beğen
Tepkiler: 'Sefer
spy ghost

spy ghost

Üye
arkadaşlar rapid , fileserve i uploaded to da üyelik ücretsiz öyle siteleri arayarakmı buluyorsunuz ya

Ozan

Ozan

Admin
Bu tür linkler kullanmak yasak olmayabilir ama çok tehlikelidir. Konunun linkinin kırılmasına sebep olabilir. Bu tür sitelerin açık kalma garantisi bulunmamaktadır. Aynen multiupload ve diğer uploading sitelerinin kapanması gibi.

Direkt kaynağa link vermek daha mantıklıdır. Hem bu siteden elde edilen kazançlar çok komiktir. 10bin ziyarete 4, 5 $ veren site için katlanılacak bir eziyet değildir. Hem üyeleri hem de link vereni stres eder, kazanan sadece Adf.ly gibi siteler olur.
Katılıyorum

marist

marist

Üye
qfs.mobi var Onu KuLLanmanı Tavsiye Ederim . :oke:

SHS

SHS

Üye
qfs.mobi var Onu KuLLanmanı Tavsiye Ederim . :oke:

ne alaka konuyla:hmmm

---------- Eklendi @ 18:39:00 ---------- Yazıldı @ 18:37:13 ----------

İçeriğe tıkladığımızda reklam gösterip 5 sn bekleten içerikler serbest mi? Çoğu konuda gördüm böyle linkler.

ben nefret ediyorum yok adf.ly miş, link.tl ymiş, bişey kazandıkları yok, boşa niye uğraşırlar anlamıyorum

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Adf.ly Facebook'tan yasaklanmıştır. Düşünün neden?

Mert045

Mert045

Üye
Serbest ben bi kaç defa şikayet etmiştim modlar serbest bizim için sakıncası yok dediler.

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Bir çok forumda yasak böyle içerikler. Kazanç sağlayan içerikler. Kişinin kotasını yemeye hakkı yok bence bu linki koyanların.

Mert045

Mert045

Üye
Aynen bencede ama işte naparsın . Kaç defa şikayet ettim yine aynı yine aynı kaldırmıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt