Adana'nın kralı şimşekler: 4-2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Adana'nın kralı şimşekler: 4-2


[h=2]Derbide gülen Adana Demirspor oldu. Lacivert-Mavililer ezeli rekabette, ilk yarıda art arda bulduğu 4 golle zafere uzandı. Ev sahibi yeni teknik direktörü Mustafa Uğur'la çıktığı ilk maçta, önemli bir zafere imza attı.[/h]
Yıllarca şimdiki adıyla Süper Lig olan birinci ligde yaşanırdı her sezon bu derbiler. Son yıllarda ise özler olmuştuk, ta ki; Adana Demirspor PTT 1’inci Lig’e yükselene kadar. Son olarak 4 yıl önce 2’inci Lig yükselme grubunda seyrettiğimiz Adana derbisini dün gece PTT 1’inci Lig takımları olarak 5 Ocak Stadı’nda izlemeye doyamadık. Adana Demirspor 3 günlük yeni teknik direktörü Mustafa Uğur ile Adanaspor’u 4-2 yenerek ligdeki ilk galibiyetini derbide aldı. Mücadeleye iki takım da hızlı başladı.

10’da kaleci Zülküf’ün öne çıktığını gören Erçağ’ın uzaktan vuruşu filelerle buluştu: 1-0. 13’te Zülküf’ün kısa düşen kaleci vuruşunda topa sahip olan Juninho, topu ağlara bıraktı: 2-0. 33’te Adana Demir’in atağında Erçağ’ın ortasını iyi takip eden Juninho topu ağlara bırakarak, kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü attı: 3-0. 39’da yine Erçağ’ın kontrol ederek yaptığı ortayı iyi takip eden Gökhan kafa şutu ile maçta ilk yarının skorunu tayin etti: 4-0.

Yeni hoca ilk galibiyet

Maçın ikinci yarısına Demirspor 4-0’lık farkın rahatlığı ile başlarken Adanaspor ise önce farkı kapatmanın ardından da kazanmanın hesabı içindeydi. Nitekim 52’de Talha ile golü buldu. Ceza sahası dışında topla buluşan Talha, vuruşunu yaptı ve topu ağlarla buluşturdu: 4-1. 63’üncü dakikada Adana farkı ikiye düşürdü. Ceza sahasına ortasında oluşan karambolde Tuna’nın yerden şutu ağlara gitti: 4-2. 87’de rakibine faul yapan Kibong hakem Yunus Yıldırım tarafından sarı kartla cezalandırıldı. gösteren Kibong hakemin ikinci sarı kartıyla oyun dışı kaldı. Maç Adana Demir’in 4-2’lik galibiyetiyle sonuçlandı.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Ölürüm sana şimşek im ...
Helal olsun ADS me ... ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
270
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
238
Eren Değerli
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
231
DiaBLoS


Üst Alt