Gerçekleştirilen Buluşmalar ADANA BULUŞMASI.. 11.07.2009 Cumartesi Günü ( RESİMLER EKLENMİŞTİR )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nedved

Emekli Yönetici
3. ve 4. resimler çok güzel...Yalnız Diablos sanki günden güne gençleşiyor mu ne?...2-3 seneye kalmaz liseye başlar...Ali ağabey şaka yapmıyorum resim yorumum... "Heyt lan" dediğini duyar gibiyim ama öyle resime böyle yorum , kızmadın değil mi?... Ayrıca yeşil sana çok yakışıyor...Hasan'ıda ilk kez gördüm...Toprağım benim o ne ağır bir duruş öyle...Saygılar Hasancığım...Ayrıca Ozan 1-2 hafta içinde Aydın'a gidicem...Vaktim olursa İzmir'e uğrar , seni görmek isterim...

ohhh be ne güzel bici bici bile yemişsiniz yaw
Bende orda olmak isterdim yaw

--------------- Ekleme ---------------

Ali abi o ne hal öyle yüzünün yarısı aydınlık yarısı karanlık nereye bakıon öyle

pisicikk

Üye
çok güzel ve çok hoş bir buluşma olmuş
paylaşım için teşekkürler

Resimler

1. Resim soldan sağa sırayla;
Chavrash - NeedLeFLuff - Negative

2. Resim soldan sağa sırayla
Diablos - Chavrash - NeedLeFLuff - Negative
ali abi resimde yakışıklı çıkmışsın hee ztn diğer resimleri de yeni gördüm onlarda güzelmiş
resimler için tşkler

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Beğenmenize sevindim arkadaşlar..Sağolun güzel yorumlar için..

Sizleri de beklerim Adanaya her zaman.. Adam olan herkes baş tacımdır..

Buluşma hoş olmuş yahu.. Bilseydim gelirdim ben de..

_gfb_

Üye

Sende ki göbek hep var ki Spor yaparken de vardı.. Ben sana dedim ama o her gece içtiklerini azalt diye... Dinleme ama sen beni... Güzel buluşma olmuş.. Harcadığın zamanlara değmiş arkadaş ortamın.. Devamını da bekleriz...

İstanbul'a geldiğinde de arkadaşlarınla görüş bence tabi buradan arkadaşlar varsa... Bekleriz yani

Tepkiler: DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi

Sus bakim sen..Ne göbeği vardı hih..

İstanbulda da arkadaşlarım tabiki var..İstanbul buluşması da yapacağız..Biz de seni bekleriz..

_gfb_

Üye
yakınn bir yerde değil ki ama arkadaşım.. yakın olsa eminim ben gelemesem de sen gelirdin.. bizde resim çekilip eklerdik artıkk

haltie

Üye
güzel buluşma güzel mekanlar ve bici bici tebrikler

Paylasım için teşekkürler aslında hepınızı merak edıyorum .

(Ozan ağam o küpe ne öyle çok kıyak.)

İnşallah İstanbul buluşmasına gelebılırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...