Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
A'dan Z'ye Tüm Java Destekli Telefonlar İçin En Kapsamlı Java Oyun Arşivi!.. (ALpeRenBuGRa Farkıyla)
Sponsorlu Bağlantılar
sefiliz
Üye
daha iyisi olabilirdi hiç ciddi değilisin terbiyesiz
m.yasar-1903
Üye
bu kadar emege ne gerek var ya sitenin ismini verseydin yeterdi....
Konu açılış tarihine önce bir bakmak lazım. Ayrıca benim baktığım birçok oyun linki çalışmakta. Birçoğu çalışıyor. Uzun zaman olmasına rağmen linklerin birçoğunun çalışması gayet güzel.
Sen sadece 1. sayfaya bakmışsın diğer sayfalara bakarsan devamını görürsün.
mondezo
Üye
ya bunları rar olarak yükledim benim telefeon samsung e-250 telefona atıyom diğer dosyalara gidiyo çalışmıyo nasıl telefena atçam rarımı atçam yoksa başka bişeyimi
ya bunları rar olarak yükledim benim telefeon samsung e-250 telefona atıyom diğer dosyalara gidiyo çalışmıyo nasıl telefena atçam rarımı atçam yoksa başka bişeyimi
rar değil jar uzantılı olması lazım. Şayet rar dosyasından çıkartırsan jar uzantılı olarak çıkacatır. Samsunlarda oyunların sadece jar değil jad uzantılarına yüklemeniz gerekmekte. Maalesef Samsung oyun konusunda baya meşakkatli.
mamigs34
Üye
eywllh oyunların super aMA DAHA DENEMEDIM INSALLAH CALISIYORDUR..