adam haklı önce 6-0 yensinler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
adam haklı önce 6-0 yensinler
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Yöneticiler Av. Şekip Mosturoğlu ile Av. Deniz Tolga Aytöre, FB TV'de yayınlanan 'Gündem Özel' programında değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Psikolojik üstünlüğün Galatasaray'a geçmesi için, Galatasaray'ın bizi 6-0 yenmesi gerekiyor. Ben iddia ediyorum, Mayıs ayında Galatasaray ile stadımızda oynayacağımız maç ile bir 10 yıllık süreç daha başlayacak" dedi.

"ÜSTÜNLÜĞÜN GALATASARAY'A GEÇMESİ İÇİN..."

Başkan Yıldırım, programda yaptığı açıklamalar ile Galatasaraylılar'ı kızdıracağa benziyor. Galatasaray-Fenerbahçe mücadelesi için yorumlarda bulunan Yıldırım, şöyle konuştu:

"Psikolojik üstünlüğün Galatasaray'a geçmesi için Galatasaray'ın bizi 6-0 yenmesi gerekiyor. Ben iddia ediyorum Mayıs ayında Galatasaray ile stadımızda oynayacağımız maç ile bir 10 yıllık süreç daha başlayacak. 10 senede 1 maç kaybedilir. Galatasaraylılar her yere yazdıkları, gündeme getirdikleri Mayıs ayında sadece 'yarım puan fark ile' şampiyon oldular; ki Fenerbahçe'ye yapılan, yaşatılan onca şeye rağmen.

2011-2012 sezonunda bize tüm yaşatılanlara rağmen arkalarına aldıkları tüm destek ile son maçta bizimle 0-0 berabere kalarak şampiyon oldular. Siz sanıyor musunuz ki Fenerbahçe'ye 3 Temmuz yaşatılmasaydı geçen sezon o şekilde bitebilirdi?

Fenerbahçe'ye 1 yıl boyunca yapılanlar olmasaydı Fenerbahçe kurduğu kadro ile oturmuş yapısı ile geçen sezon ve bu sezon uzak ara şampiyon olmaz mıydı? 2006'da yapıldığı gibi..

"HAKEMLER 3-4 GÜN ÖNCEDEN BELLİ OLUYOR"

Hakemler, psikolojik olarak etki altında kalıyorlar. Fenerbahçe ile ilgili kararlarını adil vermiyorlar. Hakem tayinini bile gazetelerden öğreniyoruz. Eskiden, maçlardan birkaç gün önce hakem atamaları resmi olarak açıklanmadan önce 3-4 hakem ismi sayılırdı. Şimdi 3-4 gün önceden Twitter'dan hakem ismi açıklanıyor. Twitter'da açıklanan hakem derbiye atanan hakem oluyor ve bu hakemi Galatasaray'ın istediği iddia ediliyor.

"FENERBAHÇE İLE BAŞKA TÜRLÜ BAŞA ÇIKAMAZLAR"

Tüm bunlara rağmen çıkıp hiç kimse konuya dair bir açıklama yapmıyor, bir şey söylemiyor. Maçtan hemen sonra hakem raporu sızdırılıyor. Kamuoyu oluşturulmaya çalışılıyor. Buradan Meireles'e 8-10-14 maç ceza verilecek diye yazanlara söylüyorum, 'futbolcumuza ömür boyu men' versinler, çünkü Fenerbahçe'yi başka türlü yenemezler, başka türlü bu takım ile başa çıkamazlar.

Maçlarda, futbolcularımız psikolojik olarak eziliyor. Meireles, hak etmediği tavırları görüyor, hakem hiçbir müdahalede bulunmuyor. Fenerbahçe'ye oynanan oyunlar devam ediyor. Ancak bugün bir milattır. Bundan sonra susmayacağım, yapılan haksızlılara karşı gerekeni yapacağım. Fenerbahçe üzerine oynanan oyun devam ediyor ama buna devam edeceğiz
 


Kingmortall

Kingmortall

Üye
avrupa kupası alın gelin öyle konuşun
 
  • Beğen
Tepkiler: alaStar ve onurca06
arslansem

arslansem

Üye
Vallahi inanamıyorum billahi inanamıyorum böyle bir adamın başkan olduğuna :) onu geçtim bu kadar insanı bir takım üzerinden oynatmasına :) yine gözler Kadıköy'e çevrildi çünkü biliyor ki Galatasaray'ı yensek bu taraftar sakinleşecek kredimiz artacak her şey güllük gülistanlık olacak :) kusura bakmayın ama çok saf taraftarsınız.Benim takımımın başkanı böyle bir açıklama yapsa ondan tiksinirim.Benim büyüklüğüm bir takımı yenmekle olacaksa hiç olmasın.
Normal bir lig maçıydı değeri 3 puandı yendik geçtik bu nasıl dokunmuş bunlara nasıl bir acı tarif ede ede bitiremediler bir de programa çıkmışlar acitasyon yapıyorlar.Benim kupalarıma teneke oldu tesadüf alındı ondan başka bahaneniz yok sizin uefa kupanız var diyenler 2 yıl sonra alınmış bir galibiyeti 10 yıldır kullanıp bu kadar insanı çocuk gibi kandırıyorsa kusura bakmayın suç bu adamda değil sizin gibi taraftarlarda beyler.

Ama gayet işimize de geliyor tabi.Umarım uzun yıllar Aykutla beraber orada kalırsın Aziz bey belki biz Kadıköy'de galip gelemeyiz ama sizin daha göreceğiniz çok Galatasaray şampiyonluğu var :)
 
  • Beğen
Tepkiler: alaStar, onurca06 ve Kingmortall
LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
:ehe
 
semihguney

semihguney

Üye
siz önce 7-0 kabullenin
 
onurca06

onurca06

Üye
Ama gayet işimize de geliyor tabi.Umarım uzun yıllar Aykutla beraber orada kalırsın Aziz bey belki biz Kadıköy'de galip gelemeyiz ama sizin daha göreceğiniz çok Galatasaray şampiyonluğu var :)
:alkis

Sayfayı Aslanlarım basmış :oke:
 
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bir başkanın böyle bir açıklama yapması abes kaçmış suskunluk bazen aselettendendir hakkı yenmiş olabilir ama sadece onların değil her takımın hakkı yenilebiliyor futbol böyle bir oyun malesef fair play ruhu yoksa kimse ben futboldan anlıyorum demesin bir beşiktaşlı olarak söylüyorum şuan piyasadaki başkanlık sıfatına yakışan tek adam ünal aysal sadri şener ortada zaten adnan polat galatasarayı mahvetti zaten demirören beşiktaşın sonu oldu yeniside tecrübesiz birşeyler yapmaya çalışıyor iyi veya kötü diyemeyiz aziz yıldırımı zaten herkes biliyor heleki bu açıklama hiç olmamış:)
 
  • Beğen
Tepkiler: arslansem ve alaStar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt