Adam gibi adam Vida! .

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Adam gibi adam Vida! .
Cazip teklifleri geri çevirip, Beşiktaş’a verdiği sözü tuttu… O artık bir Kartal… Hırvat stoperle, eylül ayında milli maç için Eskişehir'e gelmeden önce el sıkışılmış, ön protokol yapılmıştı. Sonrasında İtalya ve İngiltere'den teklifler aldı. Ancak kimse onu ' Beşiktaş kararından vazgeçiremedi.
Beşiktaş 'ın, yaz transfer döneminde kadrosuna katmak istediği ancak Dinamo Kiev'in yüksek bonservis talebi nedeniyle gelişini ertelemek zorunda kaldığı Vida sözleşmesinin bittiği Ukrayna ekibiyle vedalaştı…Artık önünde siyah-beyazlı formayı giymesine hiçbir engel kalmadı… Aslında Beşiktaş, Vida ile ağustos ayında anlaşmış ve ön protokol yapmıştı… Yıldız futbolcunun alacağı rakam da belliydi: 4.5 yıllık sözleşme karşılığında, sezon başına 3 milyon Euro… Protokole 4 milyon Euro da cayma bedeli konmuştu....

RESMİ SÖZLEŞME 4 OCAK'TA İMZALANACAK
Bu süreçte Hırvat stoper, İtalyan ekibi Inter ve İngiliz temsilcisi Leicester City'den teklif aldı. Ortada 4 milyon Euro'luk bir tazminat vardı gerçi ama Inter ve Leicester gibi kulüpler için bu rakamı ödemek hiç de zor değildi. Ancak Vida, "Beşiktaş'a söz verdim" diyerek, gelen cazip teklifleri geri çevirdi ve İstanbul için gün saymaya başladı… Siyah-beyazlılar, ara transfer döneminin başlayacağı 4 Ocak'ta tecrübeli futbolcuyla resmi mukaveleyi imzalayacak. Baldırındaki yırtık nedeniyle tedavi gören Vida'nın ikinci yarı hazırlıklarıyla birlikte takıma dahil olması bekleniyor.
 


Üst Alt