Adam akıllı online oyun?

evensan

Üye
    Konu Sahibi
Adam akıllı online oyun?
Hayatımda boyle kotu mağaza gormedim ben oncelikle telefonun ozellikleri iyi oyun oynamak için aldık oyun yok şimdi bana online fps oyun soyleyin evet birtek critical strike diye dandik paralı oyun var (diğer mağazalarda ucretsiz) bana duzgun fps online oyun soyleyin telefonu aldıgım gune lanet olsun

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
telefonu almadan önce araştırılmazsa olacak budur

Tepkiler: Silinen Üye 2527662, ON9, Rainesto ve 2 diğerleri
İyi olmuş sana kendi düşen ağlamaz

Tepkiler: PureFood, Akhtoher, csll ve 4 diğerleri

S.c.k.N

Üye
Forumda oyun oynamak için cihaz alıyorum dedinde sana WP öneren mi olduda şimdi ağlaşıyorsun ? Oyun cihazı istiyorsan Android ve IOS 'a bakabilirsin. Gerçek bir oyuncuysan zaten telde oyun oynamazsın gider oyun konsolu alırsın. Telefonda oyun oynamak bana çok saçma geliyor. (Kendi fikrim)

Yönetici tarafından düzenlendi:
Tepkiler: Samedbeyy, Silinen Üye 2527662, kaygisiz43 ve 4 diğerleri

evensan

Üye
    Konu Sahibi

Haklısın ama arada bir yolculuk yaparken oynamak isterdim ama oyun?

MaxiHan

Üye
Modern Combat 4, fakat 520'de oynayabileceğini sanmıyorum

MaxiHan

Üye
Galaxy w de oynanabilen oyun l520de oynanılmaz zaten

Öncelikle üslubuna dikkat et, l520 donanım açısından yeterli gelsede windows phone'un kısıtlamalarından dolayı oynanamaz. Biraz araştırma yaptıktan sonra kinaye kullan.

Tepkiler: csll ve Rainesto
Alacakken düşünecektin

Mario ile gönderildi.

Tepkiler: Rainesto

csll

Üye
Yıl olmuş 2014 hala telefonu sadece oyun için alan var

Tepkiler: PureFood

Akhtoher

Üye
Gözlerini kapatıp telefon alırsan olacağı budur. Oyun oynamak için aldım diyorsun gidip l520 almışsın duyanda sanacak Lumia 1520 almışsın fesuphanallah

Tepkiler: Samedbeyy, Silinen Üye 2527662, PureFood ve 3 diğerleri
Arkadaşım 4s te oynadın her oyunu 520dede oynarsın mağada olsun yeter fps caos var ben 920de açtım kadıordu berbat yapmış gameloft optimize edilmesi gerekir

Ben bu olayı anlamıyorum.Günlerdir forumda yok oyun oynanmıyor wp aldığımıza pişmanız falan.520 niye alıyosun madem derdin oyun alma git androidin aynı fiyat telefonunu al oyna kasmadan oynayabileceksen.Fiyatına göre mükemmel deneyim sunan telefonlara boşuna laf etmeyin.İlla oyun diyorsan git 920 al git 1520 al.Artık bırakın şu şekilde söylemleri

Tepkiler: PureFood, skynet ve erhanercan
Yukarıdaki arkadaşlar kesinlikle haklılar, bir daha aynılarını yazmak istemiyorum. Sat telefonunu android al yada stabil telefonunu çok oyun oynamadan kıymetini bil, kullan.

Malesef arkadaşlar bir konuda doğru söylemişler araştırmadan alınan birşey pişmanlık yaratabilir/yaratmışta sizde.Neyse pek oyun oynayan biri değilim o yüzden size tam istediğiniz oyunları gösteremicem fakat bu oyunlarda güzeldir denemediyseniz tavsiye ederim.

Ücretli olanlar arasından ise

Umarım işinize yarar verdiklerim

Aslında konuyu açan arkadaş gerçekten haklı ama wp 8.x kötülemekle gerçekten hiçbir şey değişmez, bende almadan önce araştırmadım ama online oyun konusunda windows phone 8.1 de dahil platform geride kalıyor.

PureFood

Üye
Beklentine uygun cihazı seçmediysen suçu işletim sisteminde değil kendinde arayacaksın..

Tepkiler: skynet ve Akhtoher
520 mi alınır online güzel oyun için?

Hayırlısı olsunWindows Phone alıyorlar sonra oyunları biz saklamışız da yeni gelenlere vermiyormuşuz gibi davranıyorlar. Oyun zaten çok değildi ki sen almadan önce de böyleydi.

beats

Üye
Bir yerde lanet olsun geçince hep aklıma geliyor
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: evensan ve skynet