Adalet???

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
Adalet???
Küçüktük, anlamıyorduk.
Adaleti sadece Hakimin tokmağında sanıyorduk.
Oysa Adalet; çarşıda, pazarda, okulda her yerde olmalıydı...
Zengin ile fakiri aynı kucakta sarmalıydı...

ilkokulda bende bunun gibi bir olay yaşadım, o zaman bizde algılayamamıştık , hepimizin önünde yardım malzemesi verilen arkadaşların neler hissettiklerini...

Belkide sevindiklerini düşünmüştük, ama anlaşılan o ki sevindirelim derken onları çok üzmüştük...

Selam ve dua ile
Emrgncy112

• Beğen
Tepkiler: x-scarface

x-scarface

x-scarface

Üye
Dönüp dolaşıp bulamadığımız şeydir belki de adalet..

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
-efşan

-efşan

Üye
Önlüğüm ile işe gitmiştim bir keresinde, küçük yaşımda idim. Ertesi gün öğretmenim azarlamıştı beni ve bütün sınıf bana gülmüştü. Çok zoruma gitti idi bu benim. Birçok kişi bu durumda okumaya küsebilirdi. Lâkin ben inadına daha meyyal idim okumaya, hırsla. Ama yine de okuyamadım liseden sonra.
İş ya da okul... birini seçmek zorunda kalmıştım.
Yani para ya da bilgi. Som bilgi, zor para. Parayı seçmek zorunda kaldım. Bakmak zorunda olduğumu hissettiğim bir ailem vardı çünkü.
Bu yazı da bana okul yıllarımı hatırlattı. Okul çıkışı kafeye vesaire eğlencelere giderdi arkadaşlarım, ben ise işe.
Hüzünlendirdiniz Cabbar.
Senin ve Emrgncy Abi'min yüreğine sağlık.

• Beğen
CABBAR

CABBAR

Üye
Önlüğüm ile işe gitmiştim bir keresinde, küçük yaşımda idim. Ertesi gün öğretmenim azarlamıştı beni ve bütün sınıf bana gülmüştü. Çok zoruma gitti idi bu benim. Birçok kişi bu durumda okumaya küsebilirdi. Lâkin ben inadına daha meyyal idim okumaya, hırsla. Ama yine de okuyamadım liseden sonra.
İş ya da okul... birini seçmek zorunda kalmıştım.
Yani para ya da bilgi. Som bilgi, zor para. Parayı seçmek zorunda kaldım. Bakmak zorunda olduğumu hissettiğim bir ailem vardı çünkü.
Bu yazı da bana okul yıllarımı hatırlattı. Okul çıkışı kafeye vesaire eğlencelere giderdi arkadaşlarım, ben ise işe.
Hüzünlendirdiniz Cabbar.
Senin ve Emrgncy Abi'min yüreğine sağlık.

Ben bişey yapmadım ama abi sen doğru olanı yapmışın aileni tercih ederek. Allah üzüntü keder göstermesin

• Beğen
-efşan

-efşan

Üye
Allah razı olsun Kardeşim.

• Beğen
Preloader

Preloader

Üye
Ahh adalet ....