Bunun Bi Yöntemi Yok Mu Yaa
goklerinhakimi Üye alemburda' Alıntı: saol ! SİTELERDE ÇOK OYUYOR MESELA adını[email protected] gibi Genişletmek için tıkla ... ben de öyle açtım bir tane [email protected]
alemburda' Alıntı: saol ! SİTELERDE ÇOK OYUYOR MESELA adını[email protected] gibi Genişletmek için tıkla ... ben de öyle açtım bir tane [email protected]
sublieutenant Üye Konu Sahibi goklerinhakimi' Alıntı: ben de öyle açtım bir tane [email protected] Genişletmek için tıkla ... hımm iyi yazarız bişeyler....
goklerinhakimi' Alıntı: ben de öyle açtım bir tane [email protected] Genişletmek için tıkla ... hımm iyi yazarız bişeyler....
ChavRash Emekli Yönetici fatihsagohiphop' Alıntı: çok güzel ama msnde adını değiştiremiyosun adın her msn adı oluyos Genişletmek için tıkla ... Adresi onaylarsanız değiştirebiliyorsunuz.
fatihsagohiphop' Alıntı: çok güzel ama msnde adını değiştiremiyosun adın her msn adı oluyos Genişletmek için tıkla ... Adresi onaylarsanız değiştirebiliyorsunuz.
yorgun_durgun Üye kardeşim bunca insan almış ama hic birin dede nasıl almış nu yazacak kadar akıl yokmuş .
Quaresma6155 Üye ya bişey sorucam böle msn yapmak ücretlimi?? bu arada herkese slm bn ali yeni üyeyim --------------- Ekleme --------------- bu msn i açarken dioki microsofta ödeme ypmıosanız bile bazı yan ücretler çıkabilir
ya bişey sorucam böle msn yapmak ücretlimi?? bu arada herkese slm bn ali yeni üyeyim --------------- Ekleme --------------- bu msn i açarken dioki microsofta ödeme ypmıosanız bile bazı yan ücretler çıkabilir
pesimist_style Üye bu kolayda ftp olmadığı için msn doğrulanmıyo bunu içinde nick falan yazamıyonuz... --------------- Ekleme --------------- FerreT' Alıntı: Dostum burada e-posta adresini doğrulayamıyoruz nasıl doğrulayacaz ? Genişletmek için tıkla ... doğrulanmaz ftp gerekli
bu kolayda ftp olmadığı için msn doğrulanmıyo bunu içinde nick falan yazamıyonuz... --------------- Ekleme --------------- FerreT' Alıntı: Dostum burada e-posta adresini doğrulayamıyoruz nasıl doğrulayacaz ? Genişletmek için tıkla ... doğrulanmaz ftp gerekli