[email protected] uzantılı msn

Sponsorlu Bağlantılar

FARUKBABA01

Üye
YENİ YÖNTEM GENÇLER

Msn Live Messenger’ı açtıktan sonra (oturum kapalıyken) ‘Farklı bir hesapla oturuma açmak için buraya tıklayın.‘ yazan yere tıklıyoruz, daha sonra altta solda “NET passport alın.‘ yazan yere tıkladıktan sonra açılan pencerede ileriye tıklayıp gelen penceredeki soruya ‘E posta adresiniz varmı?‘ sorusuna ‘Evet‘ deyip ‘İleri‘yazan yere tıklıyoruz. Daha sonra ise gelen yerde ‘E posta adresinizi .NET passport’a kaydettiniz mi?‘ çıkacak ordan ‘Hayır E-posta adresimi Passport’a şimdi kaydetmek istiyorum.‘ olan seçeneği seçiyoruz ve ‘İleri‘ yi tıklayınca, önünüze tekrar ‘İleri‘ seçeneği çıkacak son olarak tekrar ‘İleri‘ diyoruz…
Açılan internet sayfasındaki bilgileri istediğimiz şekilde dolduruyoruz;
E-posta Adresi: [email protected] (ya da istediğin gibi)
Parola: Parolanızı giriyorsunuz
Parolayı Yeniden Yazın: Yukardaki parolanızı tekrar giriniz.
Sonra kutuda yazan güvenlik kodunu giriniz ve en altta yukarıda yazdığınız e-posta adresini yazıp bitiriyorsunuz.
NOT: BU HESAPTA MAİL ALIŞVERİŞİ YAPAMAYACAKSINIZ, SADECE MSN’ DE KULLANMAK İÇİNDİR…

sublieutenant

sublieutenant

Üye
    Konu Sahibi
sadece kayıt için mi yani? ? boşuna hortlamışsın konuyu be hocam :ehe

maxi77

Üye
harikaaaaa

izmirligenc

izmirligenc

Üye
bumu yeni yonte
yaw bu en eski bi yontem :) :D

mervefatih

Üye
ad soyad şeklinde msn alma işlemini yaptım kullanılıo ama e posta dogrulama işlemini gerçekleştiremiorm yardımcı olursanız sevinirim.

cenk789

Üye
Tşk İşe Yarıo Güzel Paylaşım [email protected] bu şimdlik Sitem için açıcam sitem: herkezi bekleri

Öck

Üye
Teşekkürlerr

ikedman

Üye
Laa su e posta dogrulanmadı yazio yha o igrenc bir şey

_enqin_

_enqin_

Üye
ya olmuyor facesi açılmıyor

ozgurcan_21_67

ozgurcan_21_67

Üye
tskk bırde meıl alma yonunde bı calısmanız varmıydı...???

--------------- Ekleme ---------------

evet neden face acamıyoruz bu
sekılde bı msn adresıyle ???

ya olmuyor facesi açılmıyor
bı cozum bulabıldınızmı face acmayla ılgılı bu msn adresyle...

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
teşekkürlerrr

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
bu mail adresinize mail gelmez arkadaşlar.. Mail adresinizi doğrulamanız gerekir.. farzetki [email protected] diye mail adresi aldınız.. yavuz.com diye bir domain adresiniz olmalı ki yavuz.com olan adresi MSN'e onaylatalım. bu sayede msn doğrulama işlemi geçer.. ve domain adınız kayıtlı olduğu için size doğrulama sormaz ve sizde [email protected] uzantılı mail adresinizi kullanabilirsiniz.. size tavsiye eğer domain alırsanız domain sağlayıcınıza söyleyin size [email protected] uzantılı bir mail adresi alsın :)

dahi97

Üye
Dostum bu E-Posta Doğrulanmadı dio hemde o yazı değiştirilemiyor :S

golbasili020202

Üye
sadsas

mistink

Üye
bu olmuyor ki :(

ya kusura bakmayın uzun zamandır açılmıyodu yeni açıldı tşkr

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
msn ID ve parola girilen yerde KAYDOL yazıyor oradanda istediğinizi alabiliyorsunuz.. ama nick girilmiyor..

The Musician

Üye
Evet bende açtım ama doğrulanmıyor

posteriti

Üye
Arkadaslar soylenilen herseyi yapmama ragmen son islemde asagidaki hata mesajini aldim. Bu hata benim bilgisayarimla ilgili bir hatami yoksa genel boyle bi hata varmi? Acaba bu sekilde mail almayi durdurmus olabilirler mi?

Ama 9 ocakta bu sekilde almis olan arkadaslari gorunce forumda boyle birseyin olma olasiligi yokmus gibide geliyor aslinda

Takipçi Satın Al

Üst Alt