ActiveJack v1.01(0) S60v3/v5/S^3 SymbianOS9.x Signed İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ActiveJack v1.01(0) S60v3/v5/S^3 SymbianOS9.x Signed İndir
Music starts playing when I connect the earphone. When I disconnect the earphone, my media player closes. Do you want the same? ActiveJack allows you to set actions made when you connect or disconnect your earphone! A wide choice of actions available. Different actions for connection and disconnection. Create your own scripts. Automate routine activities!

uyumlu oldugu modeller

Nokia 5320 XpressMusic, Nokia 5630 XpressMusic, Nokia 5730 XpressMusic, Nokia 6210 Navigator, Nokia 6220 classic, Nokia 6650 fold, Nokia 6700 slide, Nokia 6710 Navigator, Nokia 6720 classic, Nokia 6730 classic, Nokia 6760 slide, Nokia 6788i, Nokia 6790 slide Nokia 6790 Surge, Nokia C5-00, Nokia C5-01, Nokia E5-00, Nokia E52, Nokia E55, Nokia E71x, Nokia E72, Nokia E73 Modu, Nokia E75, Nokia N78, Nokia N79, Nokia N85, Nokia N86 8MP, Nokia N95-3 NAM, Nokia N96, Nokia N96-3, Nokia X5-00, Nokia X5-01

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: dutluyol45, MEHMET ÇİFTÇİ, Nadir ve 2 diğerleri

menzil957

menzil957

Üye
kardeş ne işe yarıyor
malum herkesin ingilizcesi pek yok
ben dahil

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Bide açıklama koysak süper olurda nerde Maxicep bitmiş cidden bizim zamanımızda böylemiydi bu işler adam yazmış kaale alan yok Bu işe bir el atmak lazım acilen ...

muratcan1905

Üye
Music starts playing when I connect the earphone. When I disconnect the earphone, my media player closes. Do you want the same? ActiveJack allows you to set actions made when you connect or disconnect your earphone! A wide choice of actions available. Different actions for connection and disconnection. Create your own scripts. Automate routine activities!

-----------------
Ben kulaklığımı bağladığım zaman müzik çalmaya başlıyor. Ben kulaklığı çıkardığım zaman müzik çalar kapanıyor. Sende aynısını istermisin? ActiveJack kulaklığı çıkarıp takarken gerçekleşecek eylemi ayarlama imkanı verir. Geniş bir eylem yelpazesi vardır. Çıkarıp taktığınız zaman farklı eylemler gerçekleşmesi için ayarlayabilirsiniz. Kendi scriptinizi yaratın. İş listenizi otomatik hale getirin.

Yazanlar bunlar arkadaşlar kısaca program kulaklık girişine kulaklığı taktığınızda ve ya çıkardığınızda bir eylem gerçekleştirmenize yardımcı oluyor.
Örneğin siz kulaklığı takıyorsunuz bir program açılıyor, ekran kilitleniyor , uygulama kapatılıyor vs.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
Silinen Üye 2148459

Silinen Üye 2148459

Kapalı Hesap
:bigstar:

hayamk42

Üye
bu ne la

Dynun

Üye
Anlamıyorum ben bu insanları her şey konulmuş edilmiş bik bik edilince türkçeye çevrilip konulmuş anlatılmış hala bu ne diye soruyolar.
2 satır okumak bu kadar mı zor geliyor

atakantan

atakantan

Üye
aynen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt