Favorite Üye Konu Sahibi alien61' Alıntı: Teşekkürler sabit konu olacak bir paylaşım tekrar teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler düşüncen ve yorumun için.
alien61' Alıntı: Teşekkürler sabit konu olacak bir paylaşım tekrar teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler düşüncen ve yorumun için.
firariozkan07 Üye paylasım güzel ama yine kuramadım,tlf model nokıa e 51 hangi Dosya Yöneticisi ni kurmam gerek?sürekli tarihi geçmiş diyor!!!!! --------------- Ekleme --------------- arkadaşlar nokıa e 51 içim Dosya Yöneticisi programı acil ,bekliyorum!teşekkürler))))
paylasım güzel ama yine kuramadım,tlf model nokıa e 51 hangi Dosya Yöneticisi ni kurmam gerek?sürekli tarihi geçmiş diyor!!!!! --------------- Ekleme --------------- arkadaşlar nokıa e 51 içim Dosya Yöneticisi programı acil ,bekliyorum!teşekkürler))))
Favorite Üye Konu Sahibi firariozkan07' Alıntı: paylasım güzel ama yine kuramadım,tlf model nokıa e 51 hangi Dosya Yöneticisi ni kurmam gerek?sürekli tarihi geçmiş diyor!!!!! --------------- Ekleme --------------- arkadaşlar nokıa e 51 içim Dosya Yöneticisi programı acil ,bekliyorum!teşekkürler)))) Genişletmek için tıkla ... Telefon tarihini 1 kere geri alıp kuracaksın tekrar tarihi eski haline getireceksin o kadar 3-4 ay geri alman yeterlidir.
firariozkan07' Alıntı: paylasım güzel ama yine kuramadım,tlf model nokıa e 51 hangi Dosya Yöneticisi ni kurmam gerek?sürekli tarihi geçmiş diyor!!!!! --------------- Ekleme --------------- arkadaşlar nokıa e 51 içim Dosya Yöneticisi programı acil ,bekliyorum!teşekkürler)))) Genişletmek için tıkla ... Telefon tarihini 1 kere geri alıp kuracaksın tekrar tarihi eski haline getireceksin o kadar 3-4 ay geri alman yeterlidir.
Qguzhan Üye Yahu herhangi bi işlemde işlemi sonlandır deyince program kapanıyo, ve taşı deyince yine aynı sorun. :S
Yahu herhangi bi işlemde işlemi sonlandır deyince program kapanıyo, ve taşı deyince yine aynı sorun. :S
YASEMEN Üye yha bu sistem dosyaları göremedim been birde arka plan resmini nasıl yapıonus yha bn nasıl koyabilirmm
yha bu sistem dosyaları göremedim been birde arka plan resmini nasıl yapıonus yha bn nasıl koyabilirmm