açtım konu cevaplanmadı mavi ekran :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
melancholy11

melancholy11

Üye
    Konu Sahibi
açtım konu cevaplanmadı mavi ekran :(
arkadaşlar yeni torrent ile far cry 3 nfs most wanted 2 alan wake indirdim far cry veya nfs de oynerken uzun süreli hata veriyo mavi ekaan 0x0000010a 0x000002c 0x000007e gibi birsürü farklı hatalar veriyo bu pcye zarar verirmi bunu nasıl halledebilirim sistemim win 7 64 bit 9400gt ekran kartı 128 bit e5200 dual core işlemci 2,5 ghz 4 gb ram 160 gb hard disc p4m900-fe anakart nedendir nasıl halledebilirim oyunlarda kasmıyo ama 10 dk sonra filan hata veriyo :(

kaptan23

kaptan23

Üye
mavi ekran hatası alıp reset atıyorsa oyunu sil erkenden sildin ve devam etti ise en yakın servise götür ana kartla alakalı bi sorun ve çok tehlikelidir

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Muhtemelen ram kaynaklı bir hata

melancholy11

melancholy11

Üye
    Konu Sahibi
evet ya bütün oyunları sildim burdan önce hep hata veriyodu hep kapanıp açılıyodu bende yine giriyodum :( inş. bişey olmaz evet bide geçen sefer ram slotu anmış dı bide kondanstörler yanmıştı anakartta onları tamir ettirmiştim bundan sonra nasıl oyun oynucam bide normalde hata vermiyo oyunlarda hata veriyo ?

- - - Eklendi - - -

evet ya bütün oyunları sildim burdan önce hep hata veriyodu hep kapanıp açılıyodu bende yine giriyodum :( inş. bişey olmaz evet bide geçen sefer ram slotu anmış dı bide kondanstörler yanmıştı anakartta onları tamir ettirmiştim bundan sonra nasıl oyun oynucam bide normalde hata vermiyo oyunlarda hata veriyo ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Format atıp dene olmazsa başka ram tak dene yine oluyorsa slotta sorun vardır anakartı değiştirmen gerekebilir kesin ram demiyorum ama mavi ekranlar genelde %90 ram kaynaklı oluyor sürekli oluyorsa %99 ram hatasıdır

kaptan23

kaptan23

Üye
Format atıp dene olmazsa başka ram tak dene yine oluyorsa slotta sorun vardır anakartı değiştirmen gerekebilir kesin ram demiyorum ama mavi ekranlar genelde %90 ram kaynaklı oluyor sürekli oluyorsa %99 ram hatasıdır
yapacak başka birşey yok kardeş bunlardan başka dikkatli ol bilgisyardan olmayasın bilgisyarlarda meydana gelen en büyük hatadır nerdeyse bu

nalcam22

nalcam22

Üye
oc yaptıktan sonnramı oldur ocden sonra olduysa mutelemen voltajdüşük geliyo oc yapmadıysan baska b ram takarak dene fanları güzlce temizle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt