açtıgım bi konu nur tarafından silinmis

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
açtıgım bi konu nur tarafından silinmis
arkadaslar amacım sızlere yardım etmek baska bi çıkarım yok yani ama symbıan belle flaşsız formatsız hack dıye açtıgım bi konu (nur) tarafından sılın mış hic bır açıklama yapılmadan anlayamadım bu gunden sonra konu açmama paylaşmama kararı aldıt tam nokia c7 cfw yapmaya başlamıstım

hakan_710

hakan_710

Üye
arkadaşım bana pm atar mısın silinen konuyla alakalı

Re13eL

Re13eL

Üye
arkadaşım bana pm atar mısın silinen konuyla alakalı
arkadaş senin konudan alıntı yapmış sana söylemesi gerekirdi fakat ben o da biraz daha basitleştirerek konuyu anlatmıştı ve ben modlama bölümünebakmadığım için daha önce yapmamıştım arkadaşın konusunu görünce yaptım.
ama konunun nerdeyse çoğu senin konundan alıntı olduğu için izin alması gerekirdi.

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşım burda kimse kimsenin konusunu boş yere silmez vardır bir hatan araştır bence

turker10

turker10

Üye
silen kişi arkadaşı bilgilendirsin lütfen en azından sebep bildirsin siler silebilir ama kişi neden silindiğini bilsin....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

fnldstntn

Üye
Muhtemelen daha önce forumda paylaşıldığı içindir....

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
kaqan18

kaqan18

Üye
Kardeş olan olmuş varmış bi sıkıntısı silinmiş. Daha iyi, hatasız bi konu baştan hazırlarsın olur biter, ki bu bence vereceğin en iyi cevap olur. Burda şikayet eder gibi konu açman yanlış bence.

• Beğen
Tepkiler: EroL
dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ben kontnun sılındigın den şıkayetci degil warmışki bi yanlışım sılın mış kımse durduk yere konu sılmez ben neden sılındigını bılmedigımden şıkayetcıyım bna şu neden den dolayı konunuz sılın mıştır dıye bi pm gelseydi ben d bidaıa bu yanlısı yapmazdım

----------Eklendi @ 13:43:00 ---------- Yazıldı @ 13:36:08 ----------

benım amacım kawga cıkarmak deil arkaşlar ben zaten konun alıntı oldugu yazdım benim anlatmak ıstedigim tamam yanlìs yaptım belki jma bu yanlısı sılen kışı bna soylesın ki aynı hatayı yapmayayım şimd4 nur arkadasım senden ricam bu konuyuda sılermısın uzamasın mesele

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Buraya konu açmak yerine kendisiyle iletişime geçseydiniz sebebini öğrenirdiniz.
Bizler sebepsiz yere niçin silelim ki konularınızı ?

• Beğen
Tepkiler: EroL ve Revengeful
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Buraya konu açmak yerine kendisiyle iletişime geçseydiniz sebebini öğrenirdiniz.
Bizler sebepsiz yere niçin silelim ki konularınızı ?

arti amacin olay yaratmak degilse yada tartisma herneyse
bence konunu sikayet et kaldirt
nur'a pm at.konu acmana gerek yoktu kanaatindeym
nuru en iyi ben tanirim .uzulmesini istemem böyle ufacik cözulebilir bisey yuzunden arkadasimin.

hakan_710

hakan_710

Üye
silen kişi arkadaşı bilgilendirsin lütfen en azından sebep bildirsin siler silebilir ama kişi neden silindiğini bilsin....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
kardeş bilip bilmeden kimse yorum yapmasın arkadaşa gerekli açıklamayı bizzat yaptım zaten bu konu artık kapatılabilir bundan sonra kimse yorum yapmasın...
:locked:

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40 ve Tuba.Erva
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...