**Acıyan yanımla başbaşayım**

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aksi

Aksi

Üye
    Konu Sahibi
**Acıyan yanımla başbaşayım**
Acıyan yanımla baş başayım yine bugünlerde hem hiç aklımdan çıkmayanlarla yaşamayı öğrendim. İstemese de öğreniyor insan… Hayat bir şekilde yaşanıyor yani. Şimdi içerimde gizlenen duyguları beynimde dolanan düşünceleri kağıda dökme zamanı .Aslında zaman yetmeyecek biliyorum bunları anlatmaya nede kelimeler.. Ne sevgiye dair nede aşka dair bir yanım bu ..biraz merhamet biraz burukluk birazda açlık acısı duyuyorum bugünlerde .. Elimde olmayıp sadece bakarak yetindiğim acı acı resimlere… Sıcacık evimde yediğim her lokmada ya üşüyen
** Ya ağrıyan
Ya ağlayan
Ya çaresiz
Ya aç olan
Ya da bir lokma veremeyen alamayan anne baba kardeş acısı
Offf düşüncelerimi bulandırıyor çaresizlik ve kapısını çalamadığım koşup kollayamadığım gözyaşlarını misafir ediyorum. İstiyorum ki mutluluk karşılasın gelenleri yüzlerde gülücük açsın her birinin tabağında umut lokmaları kaşıklansın ve sıcacık olsun.
Gözler hüznü kederi acı acı damlayan gözyaşlarını yolcu etsin. Su dökmesin arkasından tek kelimeyle uğurlasın …”Elveda”.
Yürek bahçelerinde rengârenk çiçekler yetiştirsin hayata dair. Ve koparılması güç olsun baktığında
Huzur
Mutluluk
Gülümseme
Yaşama dair ne varsa güzellikleriyle serilsin önlerine…
Ne güzel yazarken bile mutluluk duyuyorum düzelecek sanki her şey çaresizler çareler bulacak ağlayanların gözyaşları silinecek sağlık olacak özlem olacak sadece uzak kalmış hasret çeken yüreklerde…
Acıyan yanıma umut tohumları serpiştiriyorum..Nadasa bırakılan tüm yalnız kalmış yüreklerde yeşersin diye …

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...