Açılmayan Nokia E52 Nasıl açabilirim acil yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bheart05

Üye
    Konu Sahibi
Açılmayan Nokia E52 Nasıl açabilirim acil yardım..
arkadaşlar bir arkadastan orjinal e 52 alcam uygun fiyata ama telefon açılmıyor.ben phonex programı ile kurmayı vs bilirom dead moddan.şimdi bana navifirmden hangi sürüm ve
rm kodunu yüklemem gerektiğini söyleyebilirmisiniz..birde arkads dediki tlefonun aççma tuşuna bastığımda titreşiyordu dedi ama simdi titresmiyor dedi sarjı bitmiş olailirmi dokunmamış hiç telefona yine atabilirmiyim ona göre alacağım telefonu..teşekkürler

TURKUATA33

TURKUATA33

Üye
selam arkadaşım, Ben E-52 yi yaklaşık 6 ay kullandım. Taş gibi telefon diyebilirim; ama sıkıldım. Senin de eğer alacaksan ve problemi de düzeltirsen sıkılacağından eminim. Telefonda wifi var ama internette dolaşmak için ekran gerçekten yeterli değil. Telefonu almazsan eğer pişman olmayacaksın. Yine de sen bilirsin. Bataryası da en fazla 3 gün dayanıyor.

Hasan

Üye
ben de e51 var internete girdiğimde batarYA ıki saat dayanıyor

bheart05

Üye
    Konu Sahibi
selam arkadaşım, Ben E-52 yi yaklaşık 6 ay kullandım. Taş gibi telefon diyebilirim; ama sıkıldım. Senin de eğer alacaksan ve problemi de düzeltirsen sıkılacağından eminim. Telefonda wifi var ama internette dolaşmak için ekran gerçekten yeterli değil. Telefonu almazsan eğer pişman olmayacaksın. Yine de sen bilirsin. Bataryası da en fazla 3 gün dayanıyor.

adam 125e satıyor ondan dedim bnm bide bozuk tlf var ondan:) ya birde n86 8mp veya n97 32gb arasında kararsız kaldım ne düşünürsün

Symbianist

Symbianist

Üye
eğer dediğin gibi titriyor ama açılmıyorsa tamam kolay açılır. açılmazsa çocuk geri alırım diyor mu? Rm ve product code kolay o bataryanın altında da yazar. mezarcı gibi de davranıp çökme bence çocuğun telefonuna. bunun basit bir işlem olduğunu telefonun açılabileceğini söyle bence.

bheart05

Üye
    Konu Sahibi
eğer dediğin gibi titriyor ama açılmıyorsa tamam kolay açılır. açılmazsa çocuk geri alırım diyor mu? Rm ve product code kolay o bataryanın altında da yazar. mezarcı gibi de davranıp çökme bence çocuğun telefonuna. bunun basit bir işlem olduğunu telefonun açılabileceğini söyle bence.

valla pek birsey yapacağını zannetmiyorum pek birşey bilmiyor servise götürmüs bliyorsun pek bilmezler.sahibinden sitesinden alacağım GET ile ztn öğlen alırım akşam denerim olmazsa iade ederim :)

----------Eklendi @ 23:51:52 ---------- Yazıldı @ 23:50:54 ----------

rm kodunu bulurumda şimdi versiyonu hangisini atamam gerek en bastakinimi yoksa fark edermi

----------Eklendi @ 23:53:36 ---------- Yazıldı @ 23:51:52 ----------

hocam arkadaşım telefonuyla takas etti bu cihazı başta sorunu yoktu sonradan ne oldu bilmiyorum cihaz kapandı bana sordu bataryayı çıkartıp taktım açma düğmesine basınca telefon titriyor başkada birşey olmuyordu. sonradan onada tepki vermez oldu ya batarya gitti yada dediginiz gibi telefon gitti tam bilmiyorum ama tepki vermiyor arkadaşım bir sefer telefoncuya götürdü fakat yapamadılar. yalnız şunu söyleyim kayserideki tamirciler fazla işten anlamaz ekrana filan bakarlar bırakırlar istanbul gibi büyük bir şehirdeyseniz sağlam tamirciniz varsa yaptırabilirsiniz

satıcı arkadas bunu yazdı bana:)

TURKUATA33

TURKUATA33

Üye
selam arkadaşım,
bana kızmazsan eğer ikisini de alma derim. Şimdi diyeceksin ki yeterli param yok. Anladım, haklısın. Ben bugüne kadar çok telefon aldım ama hiç satmadım,satamadım. Son olarak 6 aydır N8 kullanıyorum. Telefonu bir kullanma imkanın olsa, özelliklerini bir görsen var ya pes dersin eminim. Senin sorduğun soruya direk cevap olmayacak ama bir dinle istersen b eni. Telefona Turkcell sınırsız vınn sim kartını taktım. Telefonu HDMI kablosuyla ( HDMI girişi olan iki NOKİA var şimdilik piyasada) LCD televizyona bağladım. Ayrıca telefonun bir de USB kablosu var. Onun ucuna da kablosuz mause nin alıcısını taktım. Bıraktım telefonu tv nin yanına. Aldım mause yi geçtim kuruldum koltuğa. aynı laptop gbi internete giriyorsun. Bu sadece bir özellik. Şimdi idyeceksin ki bunları niye anlatıyorsun. Açıklayayım. Hani N9 çıktı ya. Gittim Forum Nokia Shop a. Dedim ki onu alayım. Heves işte. Oradaki görevli bana telefonu anlattı. Telefon MeeGo işletim sistemli ama N8 deki özelliklerin çoğu yok. Ayrıca HDMI nin tadını aldım ya bu N9 da o HDMI de yok. Bir de ne oldu biliyor musun? Dedim ki ben bu telefonu hadi aldım diyelim N8 imi ne yapacağım dedim. Görevli ded ki takas yapma imkanımız var Shop ta. Kaça sayıyorsunuz dedim beni teli. Ne dediler sence? 500 TL!!! N9 da1300 TL. Fark olarak 800 TL istiyorlar. Ben N8 6 ay önce 1100 TL ye aldım. N8 in şu an da sıfırı da 1000- 1100 arası. Gel de kızma. Lafın özü telefon heves bence. Ama nedense N8 sardı beni. İşletim sistemi symbian da olsa ben çok memnunum. Eğer ikinci el de olsa alabilirsen paran olursa bu yazdıklarımı hatırlarsın umarım.

----------Eklendi @ 00:28:46 ---------- Yazıldı @ 00:28:04 ----------

selam arkadaşım,
bana kızmazsan eğer ikisini de alma derim. Şimdi diyeceksin ki yeterli param yok. Anladım, haklısın. Ben bugüne kadar çok telefon aldım ama hiç satmadım,satamadım. Son olarak 6 aydır N8 kullanıyorum. Telefonu bir kullanma imkanın olsa, özelliklerini bir görsen var ya pes dersin eminim. Senin sorduğun soruya direk cevap olmayacak ama bir dinle istersen b eni. Telefona Turkcell sınırsız vınn sim kartını taktım. Telefonu HDMI kablosuyla ( HDMI girişi olan iki NOKİA var şimdilik piyasada) LCD televizyona bağladım. Ayrıca telefonun bir de USB kablosu var. Onun ucuna da kablosuz mause nin alıcısını taktım. Bıraktım telefonu tv nin yanına. Aldım mause yi geçtim kuruldum koltuğa. aynı laptop gbi internete giriyorsun. Bu sadece bir özellik. Şimdi idyeceksin ki bunları niye anlatıyorsun. Açıklayayım. Hani N9 çıktı ya. Gittim Forum Nokia Shop a. Dedim ki onu alayım. Heves işte. Oradaki görevli bana telefonu anlattı. Telefon MeeGo işletim sistemli ama N8 deki özelliklerin çoğu yok. Ayrıca HDMI nin tadını aldım ya bu N9 da o HDMI de yok. Bir de ne oldu biliyor musun? Dedim ki ben bu telefonu hadi aldım diyelim N8 imi ne yapacağım dedim. Görevli ded ki takas yapma imkanımız var Shop ta. Kaça sayıyorsunuz dedim beni teli. Ne dediler sence? 500 TL!!! N9 da1300 TL. Fark olarak 800 TL istiyorlar. Ben N8 6 ay önce 1100 TL ye aldım. N8 in şu an da sıfırı da 1000- 1100 arası. Gel de kızma. Lafın özü telefon heves bence. Ama nedense N8 sardı beni. İşletim sistemi symbian da olsa ben çok memnunum. Eğer ikinci el de olsa alabilirsen paran olursa bu yazdıklarımı hatırlarsın umarım.

bheart05

Üye
    Konu Sahibi
selam arkadaşım,

----------Eklendi @ 00:28:46 ---------- Yazıldı @ 00:28:04 ----------

selam arkadaşım,

kardesim 5 ay önce filipinlerdeydim ordan n8 aldım temiz ikinci el 340tl ye kullandım cok hoş bir cihaz gercekten ama 600ede sattım türkiyeye gelince keske satmasaydım dedimiçimden ama mecbur satmak zorundaydım malesef

• Beğen
Tepkiler: TURKUATA33
TURKUATA33

TURKUATA33

Üye
Hımm, kar etmişssin. Umarım en iyisini alırsın yine. Bak gör şu an sırf hava basmak için insanların ellerinden düşürmedikleri iphonelerin, ilerleyen zamanlarda esamesi bile okunmayacak

aykut831

Üye
Tornavida kullan işe yarayacaktır.

mstf_l

mstf_l

Üye
aykut is returned

Neyse sarjına bak bi telefonun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt