Acillyardım lütfen...cdrom suz olan netbook'a flashdiskten nasıl xp yüklenir!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

murat5889

Üye
    Konu Sahibi
Acillyardım lütfen...cdrom suz olan netbook'a flashdiskten nasıl xp yüklenir!!!!
arkadaşlar uzun zamandır cdrom u olmayan bi bilgisayara nasıl xp işletim sistemi yüklenir bunu araştırıyorum ama malesef kimse tam olarak bilmiyor:(((yokmu bana yardım edebilecek bi arkadaş..aynı anda linkleride verebilecek???yardımlarınızı bekliyorum lütfen!!!

guneylim

guneylim

Üye
xp hazırlamak cok zahmetli bir iş ama oluyor ve orjinal lisans anahtarı kullanman gerekecek en temizi win7 cok hızlı ve basit bir şekilde halledersin katılımsız.com a gözatarsan cok faydasını göreceksin

murat5889

Üye
    Konu Sahibi
hımm anladım kardeşim ama bi sorunum var...bende ki netbook çok düşük özellikli...yani win7 yi katiyyen kaldırmaz:))
sen bildiğin bi winxp kurulumu anlatan site varsa onu paylaş sana zahmet:))yardımını bekliyorum...

----------Eklendi @ 23:17:03 ---------- Yazıldı @ 23:16:30 ----------

hımm anladım kardeşim ama bi sorunum var...bende ki netbook çok düşük özellikli...yani win7 yi katiyyen kaldırmaz:))
sen bildiğin bi winxp kurulumu anlatan site varsa onu paylaş sana zahmet:))yardımını bekliyorum...

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
burada anlatımı mevcut

murat5889

Üye
    Konu Sahibi
bakıyorum kardeşim çok sağol ilgin için...inş olur...tşk..

murat5889

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş baktım bu sayfaya çok sağolasın bayada açıklamalı yazmış...ama bi sorun var flash ı tanıtırken sorun çıakrtıyo bunu nasıl halledebilirim??:((

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
kardeş birde bunu dene
wintoflash programı win7 olduguna bakma xp yide yapabilrsn

murat5889

Üye
    Konu Sahibi
çok sağol kardeşim ALLAH razı olsun...deniyorum hemen...

mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
her pcye flash üzerinden format atamazsın pcnin boot özellliğine bak bakalım flash'ı destekliyor mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt