acilll yardım... (sorun çözüldü)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

snake1221

Üye
    Konu Sahibi
acilll yardım... (sorun çözüldü)
merhaba...ben pcde..kullanıcı hesaplarında(kullanıcı hesabım özkan)diğer kullanıcıların dosyalarımı görmesini engelle yapttım..ve - koydum ..şimdi bir dosya silin windows'un c:\windows\system32\config\system dosyası silindi ve bundan dolayı xp'tekrar yğkledim...AMa c:\documents and settings\özkan dizinine giremedim erişim engellendi yazıo napabilir lütfen yardmm edin.:)

toprakumit

toprakumit

Üye
Formatmı çektin? Eğer çektiysen kullanıcı profillerine gir ve guest kalana kadar profilleri sil... Tekrardan admin olarak profil aç. bide öyle dene... Oda olmuyosa yani format çekmemişsen sistemi geri yüklemeyi dene...

snake1221

Üye
    Konu Sahibi
yok format çekmedim windowsun üzerine kurdum ve en son kurum bittiğinde yeşil mi mavi mi tam hatırlamıyorum ekran geldi orda adınız sonra 4 kullanıcı wardı adınıza mert olarak düzelttim..yanii normalde ilk başta anlatmıştım ya özkan die sadece bir kullanıcı wardı üzerine yükleyince adınız=mert olarak girdim pc girdiğimde mert olarak hesap açmıştı..özkana'nın dosyalarını kopyalamak istiyorum ama koruma olduğu için c:\documents and settings\özkan dosyasına giremiyorum windowsu üzerine yüklediğim için kullanıcı hesaplarında..özkanda gözükümüyor sadece yeni açtığım mert ve guest gözüküyor geri yükleme noktasında sadece bugünkü tarih war...

toprakumit

toprakumit

Üye
O zaman mert profilini özkan olarak değiştir. Yani eski profil adını yaz

snake1221

Üye
    Konu Sahibi
yok denedim olmadı... bunun kodu yokmu.. bat felan..?:) umarım anlatabilmişimdir:)

toprakumit

toprakumit

Üye
bat derken bilgisayarımı çökertmek istiyosun?

snake1221

Üye
    Konu Sahibi
tamam ...sorunu halettim güvenli moddan girice açıldı..saolun ilginizden dolayı teşşekür ederim....:)

toprakumit

toprakumit

Üye
güvenli mod son çareydi zaten... Hallettiğine sevindim ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt