acilll x3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gfbtiti

gfbtiti

Üye
    Konu Sahibi
acilll x3
arkadaslar telefonum sarvise gönderdim telefonu düsürmüstüm:vur ve bi süre sonra ekarn gelmiyo beyaz ekrandan başka bişey yok :off: ve telefon açtılar bana 158 ytl masraf çıktı sizce başka bir telefoncuya versen fiyat düsermi veya servise o parayı versem tam performansa ala bilirmiyim :ah

--------------- Ekleme ---------------

yardım edebileçek kimse yokmu

ya yardım edebilecek olan varmı arkadaslar

anlayan yok bu bir el atın

titangi

Üye
Bnmde hbaşıma böyle bir şey geldi servisine gönderdim ... Hasardan dolayı garantiden çıktı tel ve benden 100 küsür tl istediler.. Bnde yaptırtmadım geri aldım telefonumu.. Sonra bi cep hastanesine götürdüm.. Adam 20 tl ye yaptı herşeyini şimdi fıstık gibi çalışıyor :)

Sadece format atacaklar başka bişisi yok... Bnmde tel böyle açılmıyordu nokia yazısı geliyor ondan sonra telefonda tık yoktu :) ama helal olsun adamlar yapmışlar telefonumu 2 gün sonra sapasağlam geri aldım ;)

gfbtiti

gfbtiti

Üye
    Konu Sahibi
senin cihazın neydi benimki nokia x3 sadçe bayaz ekarn geliyo o kadar

crazy_maf

crazy_maf

Üye
bendede x3 var(x3-00 slide) telefonu çiftli şarj ettim :D (hem usb hem normal şarj) telefonda bişy yoktu normaldi akşam kapadım sabah bi açmaya çalştm(telefon 3 günlktü daha) beyaz ekran çıkıyor ama beyaz ekran yanıp sönüyo yanıp sönüyo eğer snnde öleyse sistem yükseltmeyle düzeltiolar adam servise göndercekti kesn 1 ay beklicektik ama babam adama bağırdı fln alın ddi bnm arkım var ona götürün bi şeler yapabilir dedi 1 saatte oldu telefon şimdi 3-4 aydır kullanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt