Acİlll K700i Ekranı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

axxcz

Üye
    Konu Sahibi
Acİlll K700i Ekranı
K700i telefonumun ekranı çatladı sadece % 25 lik bi kısmı görünüyor,,değiştirmek için kvk bayisine gittim 80 ytl fiyat istediler,,daha ucuza nasıl halledebilirim bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim,,elinde k700i ekranı olanlar yardımcı olursa sevinirim,,

azkucukasci

Üye
<div class='quotetop'>(axxcz &#064; Mar 2 2006, 03&#58;51 PM) [post=289184]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
K700i telefonumun ekranı çatladı sadece % 25 lik bi kısmı görünüyor,,değiştirmek için kvk bayisine gittim 80 ytl fiyat istediler,,daha ucuza nasıl halledebilirim bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim,,elinde k700i ekranı olanlar yardımcı olursa sevinirim,,
[/b][/quote]
BENDE T230 VARDI ONUN EKRANINA 42 MİLYON İSTEDİLERDİ. YAN ÜRÜNLERİ FAZLA OLMADIĞINDAN PİYASADA UCUZA BULABİLME ŞANSIN YOK. SEN GİT 80 YTL Yİ VER YADA SAT ELİNDEN.

cepkolik

Üye
arkadaşlar bende kapağını aradım kasasıyla birlikte değişiyomuş öyle olduğu halde bulamadım

zoom

Üye
KVK ya yaptır daha ucuza bulsanda kötü yaparlar adam gibi yere yaptır öyle gidipte kıyıda ki köşedeki KVK bayilerinede yaptırma benim çalışan telefonumu bozdular kamerasını çizdiler üstüne bide 250 milyon istediler

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
&#39;&#39;axxcz&#39;&#39;

Daha ucuza yaptıramazsın,onların verdigi fiyat gayet iyi bence hemen yaptır

Telefon 180 ytl ekrana 80 ytl verilmi diyenlerde olur belki ama gülü seven dikenine katlanır..

K700i Ekran fiyatları ; 65 - 100 Ytl Arasında

Cdr-6

Üye
arkadaşlar bende kapağını aradım kasasıyla birlikte değişiyomuş öyle olduğu halde bulamadım

evet arkadaşım onun kapağı falan yok.direk olarak kasayı değiştiriyolar.ve bildiğim kdarıylada sadece siyah rengi var.eğer değiştirmek istersen orjinal kasa 25 ytl yan sanayide 10-15-ytl falandır.

General_YMR

General_YMR

Üye
65-100 arası fiyatları var kasayla birlikte deiştiriyorlar o yüzden

owafemi

owafemi

Üye
zaten 2. eli ne kadar ki? ilgisi olan paylaşsın lütfn

--------------- Ekleme ---------------

ilgisi=> bilgisi olan özür dilerim yanlış yazdığım için

zafeer

Üye
bence sat o masrafa girilmez

oktay_1940

oktay_1940

Üye
kardeş kvk nın ücretsiz yapması gerekiyor bnim k300i minde ekranı patladı gitti beleşe yaptılar ama genpa garantili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt