Acill yardımmm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shercan1

Shercan1

Üye
    Konu Sahibi
Acill yardımmm
Arkadaslar telefone farkli bi fw yuklucem smdi download yazısını yapıyorum usb takılyorum pc baglanmıyor. telefonu acıp taktıgımda baglantı oluyor acıl yardımmmmmmmm ... :(:(:(:(:(

baranselona

baranselona

Üye
bilgisayarınızda kies 1.5 yüklü olmalıdır tabi dosyaları yüklemek için ultiloader v5.62 de

Shercan1

Shercan1

Üye
    Konu Sahibi
Evet hersey yuklü dun Orjinal Yatay ekran Qwerty Klavye yukledim bugun degistirmek istiyorum Usb tanınamadı diye hata aliyorum ancak telefonu normal actigimda baglanabiliyorum bi cozumu yokmu ???

baranselona

baranselona

Üye
telefonunuzun şarzı tam
kies 1.5 yüklü
multiloader v5.62 yüklü
ve taktığınız usb girişi sağlamsa sorunsuzca yükleyebilmeniz gerekli bişeyleri yanlış yapıyosunuz büyük ihtimalle

Shercan1

Shercan1

Üye
    Konu Sahibi
Hatayı buldum gibi kiesi aciyorum teli baglıyorum kieste bagli gozukmuyor baglantiyi kies olarak seciniz diyor telden secili ama yıne gozukmuyor smdi kiesi sildim tkrar yukluyorum birdaha denicem. telefondan commondan falan bi ayar gereklimi anliyormusunuz ? dun sorunsuz yukledım Orjinal Yatay ekran Qwerty Klavye yukledikten sonra bu hatayı almaya basladim ?

baranselona

baranselona

Üye
bu hatanın yazılımla herhangi alakası yoktur büyük ihtimalle kiesde bi problem olabilir com numarası download modunda multiloader tarafından otomatik olarak tanınır- bilgisayarınızın usb girişindede sorun olabilir

Shercan1

Shercan1

Üye
    Konu Sahibi
sizinle konusabilcegim bi messenger adresiniz falan varmi alabilirmiyim mümkünse?

irfandeveci

irfandeveci

Üye
dostum n uğraşıyorsun z3x yada spt box la hemen at tabi box varsa :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt