Telefon modeli neydi?usta nasıl yapılacağanı bilmiyorum benim telefona root attım o samsung değil bunun garantiden çıkmasını istemiyorum samsung çok karışık
Samsung Galaxy Note8.0 GT-N5110Telefon modeli neydi?
İlk başta bilgisayarına şu programı indir:Samsung Galaxy Note8.0 GT-N5110

usta bu işlem orjinalliği garantiyi bozarm ı?İlk başta bilgisayarına şu programı indir:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burda arama yerine N5110 yaz
Zaten şuan en güncel 4.4.2 sadece yunanistan için gelmiş onu indir bilgisayara.
1-) Odin i aç
2-)PDA kısmına tıkla
3-)Indirdigin dosyayı seç.
4-)Tabletinden SES KISMA+GÜÇ+MENÜ TUŞUNA BASILI TUT
5-)ÜNLEM gelecek ses ARTTIRMAYA BAS.
6-)Tableti pc ye bağla ve odinde sol üstlerde COM yazısı çıkacak mavi renkte eğer çıkmazsa kies i yükle (kies diyorum çünkü samsung driverlar otomatik geliyor)
7-)Odinden START a bas
işlemin bitmesini bekle bu kadar 4.4.2 kikat hayırlı olsun
Eğer işlem sonrası kasmalar olursa birkaç şey daha yazacağım.![]()
Hayır bu işlemi gatantide yapıyor note 3 ace 2 tab 3 7 tüm cihazlarda bu işlemi yaptım garantiyi bozmaz istersen başka sitelerden araştırabilirsin.usta bu işlem orjinalliği garantiyi bozarm ı?
bide kasma sorunları var s3 minide yaptım kasma sorunlarını nasıl gideririm
samsungun sitedine yazınca opps diye hata geliyor ne yapıcam bana linki atarmsn
Sammobile a üye olman lazım indirebilmek için link burada:samsungun sitedine yazınca opps diye hata geliyor ne yapıcam bana linki atarmsn
sağol bide sen greece i atmışsın ingiltere indirsem sorun olurmu?Sammobile a üye olman lazım indirebilmek için link burada:
En son çıkan firmware ler daha kararlı olur.Ben en üstte en son çıkanı attım.Ingiltere vb fark etmex hepsi olur.sağol bide sen greece i atmışsın ingiltere indirsem sorun olurmu?
tmm şimdi ben onu indirmiştim odinde pda nın ynaında ki kutucuğu işaretliyecek miym?En son çıkan firmware ler daha kararlı olur.Ben en üstte en son çıkanı attım.Ingiltere vb fark etmex hepsi olur.
Sadece pda dan dosyayı seçip kurman yeterli.Yandaki kutucuklar derken COM yazısının altındakiler mi?tmm şimdi ben onu indirmiştim odinde pda nın ynaında ki kutucuğu işaretliyecek miym?
1.kısım mı 2.kısım mıfiles[dowland] yazısın altındaki kutucuklar hani pda ya tıkla deedin ya yanındaki kutucu seçekmyz?