goldmobile
Üye
-
Konu Sahibi
-
garantisi geçmiş çoktan ya ama evet telefon titremiyor hiç bir moda girmiyor pc ye takıyorum kırmızı bildirim ışığı yanıyor bazen de sarı yanıyor ardından kırmızı oluyor@Invoke'nin dediği gibi eğer flashmode'ye giriyorsa kurtarabilirsin çok basit bir şekilde.Ama senin anlattığın durum brick bence büyük ihtimal titremiyor ve titremeyen çoğu sony telefon ne fastboot nede flashmode'ye giriyor böyle bir durum benimde başıma geldi hiç bir şekilde titremiyorsa cihazı garantiye gönder ve güncelleme yaparken %100 dedi ve telefon kapandı yarım saat bekledim açılmadı yazgelsin yeni telefon
Yeni gördüm konuyu. Kurtarabilirsin tabiki, hala kurtarmadıysan.
CWM'ye girmeye çalış. fu ll wipe yap, cm11'ini flashla açılsın.
Eğer CWM'ye giremiyorsan. Telefonu flashmodda pcye bağlarsın flashtool ile stock romu flashlarsın açılır.
İkinci yöntem her türlü işe yarar. Belki bağlamakta falan şu durumda biraz sıkıntı yaşarsın ama illaki bağlarsın.[/QUO
cwm ye giremiyorum flash modda da flash tool görmüyor başka nasıl yolu varmı
Yeni gördüm konuyu. Kurtarabilirsin tabiki, hala kurtarmadıysan.
CWM'ye girmeye çalış. fu ll wipe yap, cm11'ini flashla açılsın.
Eğer CWM'ye giremiyorsan. Telefonu flashmodda pcye bağlarsın flashtool ile stock romu flashlarsın açılır.
İkinci yöntem her türlü işe yarar. Belki bağlamakta falan şu durumda biraz sıkıntı yaşarsın ama illaki bağlarsın.
sorun da orda ses kısma tuşuna basarak takdığımda normal takılmış gibi ikl kez takıldığında pc ses çıkartıyor bildirim ışığı önce sarı yanıyor ardından kırmızı oluyor flash tool da bir şey papamıyor bu durumda isterseniz video da ata bilirimpc'nin illa gördüğünü göstermesi gerekmez. Eğer driverlar yüklü ise ve telefonu ses kısmaya basılı tutup pc ye taktığınızda telefonda yeşil ışık yanıyorsa sorun yok, flashtooldan gerekli işlemler ile devam edin.
bie driver dediyiniz neler hangileri nerdeen buluruzpc'nin illa gördüğünü göstermesi gerekmez. Eğer driverlar yüklü ise ve telefonu ses kısmaya basılı tutup pc ye taktığınızda telefonda yeşil ışık yanıyorsa sorun yok, flashtooldan gerekli işlemler ile devam edin.
İmzamdaki flashtool konusunda yazıyor. Flastool un driverlerı işte.
peki telefon revevery moda giriyormu ?Merhaba bende de aynı sorun var. Telefon modeli D6503 Recovery ile rom atmaya çalıştım ama bilgisayara bağlamadan. sonra telefon açılmadı. pcye bağladığımda ses kısma tuşuna basıp ilk kırımızı sonra yeşil yanıp sönüyor. ses artırma tuşuna bastıp bağladığımda da mavi ışık yanılı kalıyor. Flashtool telefonu görmüyor driverleri de yükledim yine olmadı. USB ayklama modu açık mı değil mi tam emin değilim. ama telefon hiç bir şekilde açılmıyor titreşim yeri bozuk olduğu için titreyib titremediğini de bilmiyorum. ACİL YARDIM EDERMİSİNİZ.!!!!!!!
hayır girmiyor. Bilgisayara bağlamayı denedim tekrar ama yine görmedi pc. Açma kapama tuşuna bastığımda hızlıca ard arda titriyor.peki telefon revevery moda giriyormu ?
Dediklerimi uygula
Verdiğim linkten emma yazılımını indir bilgisayarına kur
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Telefonun ses kısma tuşuna basılı tutarak pc kablonu telefona bağla bilgisayar bağlandı sesi çıkarınca tuşu bırak.
Emma programını aç otomatik telefonu görecek sana önerdiği yazılımı indirmek için onay ver be bekle indirme işlemi bittikten sonra yazılımı kuracak ekranda işlemlerin bittiğini gösterdiğinde kabloyu çek telefonunu aç ilk kurulum başlayacak sonrası sende geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?