ACİLL YARDIM!!!Stormax 7'' smx-t701 yardim!!!

Sponsorlu Bağlantılar

enfeksiyon

Üye
    Konu Sahibi
ACİLL YARDIM!!!Stormax 7'' smx-t701 yardim!!!
STORMAX 7'' SMX-T701 tablete gamelot oyun yuklemek icin root explorer programı ile sistem dosyasından build.prob dosyasını degiştirdim ve simdi tablet ANDROİN yazısında takılıp kalıyo acılmıyo. Daha önce ios kullandıgım icin aos hakkında birsey bilmiyorum bu konuda yardım edebilecek birileri vardır sanırım bana yardımlarınızı esirgemeyin lütfen simdiden tesekkür ederim

enfeksiyon

Üye
    Konu Sahibi
sanırım bu konu hakkında bana yardımcı olacak kimse görmedi bu mesajı eger yardım edebilecek biri varsa lütfen yardımlarını esirgemesin

telefoncu_38

telefoncu_38

Üye
kardeş cihazın açma tuşuna 30 saniye basılı tut kapalıyken cihaz orjinal ayarlarına döner.olmassa 2.yol olarak reset tuşuyla birlikte basılı tut.buda olmazsa cihazda ne kadar tuş var cihaza factory reset atana kadar tuşlarla uğraş en geç 30 dakikada halledersin.googleden ara cihazının modelini yaz factory reset yaz bulursun.

enfeksiyon

Üye
    Konu Sahibi
kardeş cihazın açma tuşuna 30 saniye basılı tut kapalıyken cihaz orjinal ayarlarına döner.olmassa 2.yol olarak reset tuşuyla birlikte basılı tut.buda olmazsa cihazda ne kadar tuş var cihaza factory reset atana kadar tuşlarla uğraş en geç 30 dakikada halledersin.googleden ara cihazının modelini yaz factory reset yaz bulursun.

kardeş ne illet bir ciyazmıs koskoca google da yok factory reset olayı cihazda ses acma kapama power tusları var birde sen diyince inceledim benim mic yeri zannettigim ufak bir delik vardı orası reset olabilirmi diye kürdan soktum icinde bir dügme var simdi kombinasyonları deniyorum ama yinede senden yardım istiyorum sence hangi kombinasyonlar uyar bir fikrin varmı yada bir fikri olanlar yazabilirse iyi olur yoksa vuracam duvara tableti :)

telefoncu_38

telefoncu_38

Üye
kardeş yüzde doksan ekran kilidi tuşu varya [güç tusu].güç tuşuna basılı tut 30-40 saniye.reset tuşuna bas sen dene mic girişine benzeyen şey reset tuşu.kullanım kılavuzunda yazar.güç tuşu ve ses acmaya kapamaya felan basılı tut.elbet olur.

sametabacı

Üye
arkadaşlar elimde stormax smx-701 tablet var ama internete bağlantısı kurmama ramen hiç bir internet sitesine giremiyorum nedenini bana söyleyip çözü yolu gösterirseniz çok teşekkür ederim şimdiden

emfes

Üye
arkadaşlar reset tuşu hangisidir

The Shadow

The Shadow

Üye
sanırım bu konu hakkında bana yardımcı olacak kimse görmedi bu mesajı eger yardım edebilecek biri varsa lütfen yardımlarını esirgemesin
arkadaşım bi kere konun hortlamış :ehe neyse çözüme gelince cihaz halfbrick olmuş tek çözüm yolu orjinal romu tekrar yüklemek bul indir romu bi programla flashlarsın sonra :) ve bi daha ki sefere build.prop değiştireceksen bana sor elimde süper tweakler var :ehe

Jsnow492

Jsnow492

Üye
Orjinal Rom Bende Mevcuttur.İsterseniz Verebilirim

Üst Alt