Acill yardım [J.A.F]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FPlayer

FPlayer

Üye
    Konu Sahibi
Acill yardım [J.A.F]
Arkadaşlar jaf'ı kurdum ogm_jaf_pkey'ide kurdum.Pkey'i açıp GO'ya basıyorum ''jaflog.txt was not found'' yazısı çıkıyor.İnternette araştırdım Odeon\Jaf klasörü içine ''jaflog.txt'' adıyla metşn belgesi açın diyordu açtım.Fakat sorun hala devam ediyor.

Sistem özelliklerim,

Win7 Home Premium 64bit
4,00 Gb Ram
Intel i-5 m520 işlemci
nvidia 330m ekran kartı

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Arkadaşlar bu konuyu yazdıktan bir kaç dakika sonra PhoenixServiceSoftware 2011 indirdim.Kurdum.Çalıştırdım şöyle bir hata aldım ''Install a Nokia dongle and try to start application again''

Ben bu hatalardan kurtulamayacakmıyım .d

sefilem

Üye
emmolu uyumlulugunu ayarladın mı sen sag tıklayıp özelliklerden uyumlulugu servis pact 3 ü seçipde çalıştıracaksın orasına iyi bak

FPlayer

FPlayer

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlamıştım zaten emmolu .d

sefilem

Üye
o zaman bende bilmiyorum aynı bende win 7 kullanıyorum 2 aydır sorunsuz çalışıyordu 3 gündür ne yaptıysam çalışmıyor o zaman fatiha okuyalım arkasından :(

FPlayer

FPlayer

Üye
    Konu Sahibi
Mecburen öyle yapacz .d

nahraseli

Üye
o zaman bende bilmiyorum aynı bende win 7 kullanıyorum 2 aydır sorunsuz çalışıyordu 3 gündür ne yaptıysam çalışmıyor o zaman fatiha okuyalım arkasından :(

dostum sağ tıkla yönetici olarak çalıştır olması lazım bende şimdilik sorun yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...