acill yardıımmm android yükleme problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
acill yardıımmm android yükleme problemi
androit yüklerken telefonum kitlendi ve açılmıyor. açmaya çalıştığımda titriyor telefonum. ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun güzelim telefona daha doyamadan kullanım dışı oldu

lütfen acil yardım cihaz htchd2

Dostum, hd2'ye android yükleme rehberlerini biraz karıştırdım ancak sana yardımcı olamayacağım. Gördüğüm kadarıyla bayağı zor bir işlemmiş. Yeterli bilgi olmadan böyle bir işe kalkışmak sizin için intihar gibi bişey olmuş. Tavsiyelerim, farklı bir rehber üzerinden adımları baştan tekrarlamak. Reklam gibi olmasın ancak donanımhaberdeki rehber bana sağlam geldi. İşlemleri tekrarlayın, mutlaka atladığınız bir adım vardır ..

Konu Sahibi
forumların çounu araştrdm ama böle bişi görmedm yükleme yarıda kesildi teli açıyorum sadece titriyo görüntüde yok buna çözüm arıorum forumlarda ama nafile gibi

bu forumun htc kısmındaki üst konuya bak

Umarım bilen birisini bulursunuz fakat bayağı zor işlemler olduğu için bu kolay olamayacak. Sizin için tek çare wp 6.5'e geri dönebilmektir. Hard Reset Denemek çözüm olabilir.
@fifapesfifa 'nın bahsettiği üst konudada cevapları okuyun. Belki çözüm çıkar ; http://www.maxicep.com/htc/htc-hd2-android-kurulumu-necmati-516274.html

Konu Sahibi
eywallah saolun yardmcı olmaya çalştnz ama o ses kısma duşunu yaparak tlfonu açıyorum direk titremeye başlıo siyah ekran .s.s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...