acill yardıımmm android yükleme problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emincik46

emincik46

Üye
    Konu Sahibi
acill yardıımmm android yükleme problemi
androit yüklerken telefonum kitlendi ve açılmıyor. açmaya çalıştığımda titriyor telefonum. ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun güzelim telefona daha doyamadan kullanım dışı oldu

lütfen acil yardım cihaz htchd2

forza5454

forza5454

Üye
Dostum, hd2'ye android yükleme rehberlerini biraz karıştırdım ancak sana yardımcı olamayacağım. Gördüğüm kadarıyla bayağı zor bir işlemmiş. Yeterli bilgi olmadan böyle bir işe kalkışmak sizin için intihar gibi bişey olmuş. Tavsiyelerim, farklı bir rehber üzerinden adımları baştan tekrarlamak. Reklam gibi olmasın ancak donanımhaberdeki rehber bana sağlam geldi. İşlemleri tekrarlayın, mutlaka atladığınız bir adım vardır ..

emincik46

emincik46

Üye
    Konu Sahibi
Dostum, hd2'ye android yükleme rehberlerini biraz karıştırdım ancak sana yardımcı olamayacağım. Gördüğüm kadarıyla bayağı zor bir işlemmiş. Yeterli bilgi olmadan böyle bir işe kalkışmak sizin için intihar gibi bişey olmuş. Tavsiyelerim, farklı bir rehber üzerinden adımları baştan tekrarlamak. Reklam gibi olmasın ancak donanımhaberdeki rehber bana sağlam geldi. İşlemleri tekrarlayın, mutlaka atladığınız bir adım vardır ..
forumların çounu araştrdm ama böle bişi görmedm yükleme yarıda kesildi teli açıyorum sadece titriyo görüntüde yok buna çözüm arıorum forumlarda ama nafile gibi :( :(

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
bu forumun htc kısmındaki üst konuya bak

forza5454

forza5454

Üye
Umarım bilen birisini bulursunuz fakat bayağı zor işlemler olduğu için bu kolay olamayacak. Sizin için tek çare wp 6.5'e geri dönebilmektir. Hard Reset Denemek çözüm olabilir.
Hard Reset
Hard Reset işlemi sisteminizi ilk haline çevirmek için yapılır.

Bu işlem için, Cihazı kapatın..

1. Cihazı kapatın
2. Ses Aşağı ve yukarı tuşlarına basılı tutun çekmeyin.
3. Ve Güç tuşuna basın ve çekin (No/Açma kapama)
4. Şimdi size:

"This operation will delete all your personal data, and reset all settings to the manufacturer default settings. Press VolUp to restore manufacturer defaults, or press other keys to cancel."

Yazısı çıkacak, bu ekranda Ses Arttırma tuşuna basarsanız, Hard Reset atılır, işlem bitince Yine ses yukarı (VolUp) tuşuna basın cihaz yeniden başlar..
@fifapesfifa 'nın bahsettiği üst konudada cevapları okuyun. Belki çözüm çıkar ; http://www.maxicep.com/htc/htc-hd2-android-kurulumu-necmati-516274.html

emincik46

emincik46

Üye
    Konu Sahibi
Umarım bilen birisini bulursunuz fakat bayağı zor işlemler olduğu için bu kolay olamayacak. Sizin için tek çare wp 6.5'e geri dönebilmektir. Hard Reset Denemek çözüm olabilir.

@fifapesfifa 'nın bahsettiği üst konudada cevapları okuyun. Belki çözüm çıkar ; http://www.maxicep.com/htc/htc-hd2-android-kurulumu-necmati-516274.html
eywallah saolun yardmcı olmaya çalştnz ama o ses kısma duşunu yaparak tlfonu açıyorum direk titremeye başlıo siyah ekran .s.s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt