ACİLL! Telefon açılmıyor, ROOM YÜkledim !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kǔr Şâd

Üye
ACİLL! Telefon açılmıyor, ROOM YÜkledim !
Spain Yoigo yükledim
Root Yaptım
Market'ten Font Yükledim!

AÇILMIYOR!! T20. Yardımcı olun lütfen YOIGO yazısında kalıyor!

Peocawe

Peocawe

Üye
Telaş yapma rahat ol biraaz. :D Recovery e tekrar gir ve wipe seçeneklerini uygula tekrar açmayı dene. Baktın olmadı wipeleri tekrar uygulayarak telefon kapalı iken ses açma+kısma+power tuşlarına basılı tut ve romu tekrar atsın. (bu sırada dload sd kartta olması gerek). Olmazsa tekrar yaz yardımcı olmaya çalışırım.

Kǔr Şâd

Üye
ZIP şeklinde var hafıza kartı içerisinde. Ona tıklayınca ise Failed diyor.

Peocawe

Peocawe

Üye
zip olarak rom varsa cw4 yükleyebilir misin ? recovery değiştirip yap olur o zaman.

Kǔr Şâd

Üye
Telefonu o recovery menüsünü açtığım zaman, Hafıza Kartı içerisinde YOIGO'nun ZIP dosyası mevcut. Sistem ilgili başka sadece Root var, gerisi benimle ilgili. Telefonu USB ile bağladığım zaman Bilgisayar görmüyor hafıza kartını, görüyor ama açmıyor tam olarak görmüyor.

Peocawe

Peocawe

Üye
İşte cw4 ü yüklemen gerek onu yükle tekrar dön bana.

Kǔr Şâd

Üye
CW4 'ü nasıl yüklücem, yükledikten sonra ne yapıcam anlatsan bana.

Peocawe

Peocawe

Üye
google da aratırsan bulursun yüklenişini biraz eziyetli bir durum ilk yapanlar için ama sonrasında çok kolay. Driverleri yüklerken pc den aygıt yöneticisine girip android driveri bul ve güncelle de. Güncelle derkende yerini cw4 için indirdiği dosyayı göster.

gabaro61

Üye
Benim Galaxy Fite Kiesden Günceleme Yaparken %8 Dondu Kaldı Beklememe Rağmen Hiç Bişe Olmadı..Sonra Kiesden Çıkınca Daha Telefonun Dowloand Bolumune Giremedım Açılmıyor Bı Onerınız Var Mı ?Kiesdeen Yaptıgımdan Garantı Kapsamında Sanırım Kieste Hata Yedi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt