Acill !! şarz olmuyor :(( yardım edin ace 5830 herkez baksın....

Sponsorlu Bağlantılar

LeYFeaR

Üye
    Konu Sahibi
Acill !! şarz olmuyor :(( yardım edin ace 5830 herkez baksın....
arkadaşlar kablonun uc kısmı hafif koptu bende o anlık tutsun diye 404 japan yapıştırıcısı damlattım kabolaya oda sanırım içine geldi soket yerine, ve başka şarz aleti taktığımda şarz olmadı acil yardıma ihtiyacım var, ne yaparsam oradaki japon yapıştırıcısından kurtulurum sanırım şarz kısmının uclarının üstünü kapladı yardım edin :((

telefonun soketine geldi bu yüzden acill dedim :(( garantiye göndersem en az 1 haftada gelmez :( bide kargo parasını ben ödemem gerekecek...

burhankoxp22

Üye
:) gülsem ayıp olur mu ? :D sarj aletinden bahsediyorsan git yenisini al derim :) telefona birşey olduysa tamirciye götür bende tamirciyim elimden birşey gelse söylerim zaten

LeYFeaR

Üye
    Konu Sahibi
yok şarz aleti değil telefonun soketine geldi o yüzden acil yazdım yeni şarz aleti aldım

burhankoxp22

Üye
yeni sarj aleti ile sarj oluyorsa geçmiş olsun ama olmuyorsa telefonun garatisi de yoksa sen 30 tl yi gözden cıkar öyle git tamirciye :)

LeYFeaR

Üye
    Konu Sahibi
30 tl degilde 1 tl ile hallettim .d kiz olsam neyse ben kim aseton kullanmak kim. temizledim calisiyor .d dun sarz aleti bozuk sanip parcalamistim yenisi almak zorunda kaldim o pahali geldi.

asetonu aldim damlattim pamukla temzledim geri kalani cope attim goren yanlis anlicak :)

konu kilitlenebilir...

Üst Alt