Acill Galaxy S mi Desire S mi Optimus Black mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omer1371

Üye
    Konu Sahibi
Acill Galaxy S mi Desire S mi Optimus Black mi ?
Arkadaşlar yardım edin bu 3 telefon arasında kaldım. Desire s diye düşünüyorum ama sizin düşünceleriniz neler ?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
3 farklı yere konu açmak yerine cep telefonları genel forumuna açabilirsin.
Konuya gelirsek, Galaxy S

berk2010_2

Üye
optimus diyorum

berk2010_2

Üye
bence hic dandik bir telefon degil sadece yazilimda sorunlu o da marladan kaynakli...

denizci35

denizci35

Üye
bencede optimus black çünkü optimus black sadece yazılımı geç veriyor başkada bir şeyi yok fazlası var eksiği yok unutmayın lg herzaman ilklerin markasıdır

berk2010_2

Üye
optimus taki ilkleri ilk 2 megapiksel on kamera birde nova ekran

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bencede optimus black çünkü optimus black sadece yazılımı geç veriyor başkada bir şeyi yok fazlası var eksiği yok unutmayın lg herzaman ilklerin markasıdır

ilklerin markası ama gerisi yok. Ayrıca Galaxy S için çok daha fazla ROM var.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Bence de Desire S almalısın :oke: Diğerlerine göre daha iyi konumda, performansı da daha iyi ve İcs güncellemesi de gelicek.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
optimusada ics gelecek ama galaxy s al

abandonware

abandonware

Üye
olum onları alacağına para kat git düzgün bi telefon al ya! neyse bana sorarsan galaxy s; ilk eleyeceğin lg olsun. sen lg fanatiklerine bakma = sebep: lg yazılım güncellemeleri neredeyse yok ve arayüz berbat, bazı telefon modelleri kalitesiz.

- - - Eklendi - - -

optimusada ics gelecek ama galaxy s al

android 5 çıktığında anca :D lg yazılım personelini değiştirdi. bide artık mobil konuda başarılı olamadığını (satamadığını) anladı. kısaca tablet pazarındn çekildiği gibi yavaş yavaş bu sektörüde bırakıp androidli tv üretimine geçer :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Galaxy S derim. :tebessüm:

maxxiceppp

Üye
Tartışmasız S desemmmm.

denizci35

denizci35

Üye
ben yinede şöyle derim biraz daha bekle ikinci el adam gibi telefonm al mesela yakında 2 gb ram ile lg lte2 geliyor bekle ve gör performans hepsine kıyasla süper sanırım

- - - Eklendi - - -

bu arada samsung galaxy s3 japonyada mı ne 2gb ram lg bunu daha önce yapmıştı ne demiştim ilklerin telefonu :)

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
Optimus black kaliteli vede ciddi anlamda sağlam bir cihaz, son derecede kullanışlı tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt