Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Acill Galaxy S mi Desire S mi Optimus Black mi ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
omer1371
Üye
Konu Sahibi
Acill Galaxy S mi Desire S mi Optimus Black mi ?
Arkadaşlar yardım edin bu 3 telefon arasında kaldım. Desire s diye düşünüyorum ama sizin düşünceleriniz neler ?
Amaru Shady
Üye
3 farklı yere konu açmak yerine cep telefonları genel forumuna açabilirsin.
Konuya gelirsek, Galaxy S
bence hic dandik bir telefon degil sadece yazilimda sorunlu o da marladan kaynakli...
denizci35
Üye
bencede optimus black çünkü optimus black sadece yazılımı geç veriyor başkada bir şeyi yok fazlası var eksiği yok unutmayın lg herzaman ilklerin markasıdır
berk2010_2
Üye
optimus taki ilkleri ilk 2 megapiksel on kamera birde nova ekran
bencede optimus black çünkü optimus black sadece yazılımı geç veriyor başkada bir şeyi yok fazlası var eksiği yok unutmayın lg herzaman ilklerin markasıdır
ilklerin markası ama gerisi yok. Ayrıca Galaxy S için çok daha fazla ROM var.
DreaMagiC
Üye
Bence de Desire S almalısın Diğerlerine göre daha iyi konumda, performansı da daha iyi ve İcs güncellemesi de gelicek.
>Pessimistic.
Üye
optimusada ics gelecek ama galaxy s al
abandonware
Üye
olum onları alacağına para kat git düzgün bi telefon al ya! neyse bana sorarsan galaxy s; ilk eleyeceğin lg olsun. sen lg fanatiklerine bakma = sebep: lg yazılım güncellemeleri neredeyse yok ve arayüz berbat, bazı telefon modelleri kalitesiz.
android 5 çıktığında anca lg yazılım personelini değiştirdi. bide artık mobil konuda başarılı olamadığını (satamadığını) anladı. kısaca tablet pazarındn çekildiği gibi yavaş yavaş bu sektörüde bırakıp androidli tv üretimine geçer
MasteLaa
Üye
Galaxy S derim.
maxxiceppp
Üye
Tartışmasız S desemmmm.
denizci35
Üye
ben yinede şöyle derim biraz daha bekle ikinci el adam gibi telefonm al mesela yakında 2 gb ram ile lg lte2 geliyor bekle ve gör performans hepsine kıyasla süper sanırım
- - - Eklendi - - -
bu arada samsung galaxy s3 japonyada mı ne 2gb ram lg bunu daha önce yapmıştı ne demiştim ilklerin telefonu
technoshark
Üye
Optimus black kaliteli vede ciddi anlamda sağlam bir cihaz, son derecede kullanışlı tavsiye ederim